Goed schoonmaken én kosten besparen? Dat kan!

Goed schoonmaken én kosten besparen? Dat kan!

U wilt goed en snel schoonmaken en tevens kosten besparen? Er zijn grofweg twee schoonmaakmethodes die gebruikt worden. Dat is de traditionele schoonmaakmethode en de methode met microvezelreiniging. Voor grondige reiniging met kostenbesparing raden we bij Burgman zonder twijfel de microvezelmethode aan.

Schoonmaken: traditioneel vs microvezel

Bij de traditionele methode wordt een sopje gemaakt, waarbij het reinigingsmiddel wordt vermengd met water.  Er wordt schoongemaakt met een doek en een mop. Het maken van een sopje kost tijd. Daarnaast speelt er in de meeste gevallen overdosering qua hoeveelheid reinigingsmiddel dat in het water wordt gegooid. Het maken van het sopje, het meenemen van de emmer, het telkens nat maken en uitwringen van de doek of mop kost allemaal kracht, arbeid en tijd. Een doek is vaak te nat of te droog, waardoor het niet in één keer snel en streeploos schoon wordt.

Bij de microvezelmethode wordt er gebruik gemaakt van microvezeldoeken en vlakmoppen. Met een sprayflaconwordt de doek klamvochtig gemaakt of, optioneel, met reinigingsmiddel. De microvezels dringen door in de poriën van het te reinigen
[ + ]

Originally posted on 29 april 2022 @ 12:13

Ook interessant:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken