Home » Goede zorg gebaat met goed facilitair en gebouwbeheer

Goede zorg gebaat met goed facilitair en gebouwbeheer

Het facilitair management en gebouwbeheer op de beursvloer heeft betrekking op de behoeften van zowel bezoekers, patiënten als medewerkers. Dat maakt de beursvloer ook zo verscheiden, want zijn de eerste gebaat bij een goede bewegwijzering, gastvrije omgeving, afdoende zitmeubilair en bezoekerscatering. Voor patiënten zijn schone, gezonde en slimme verblijfplaatsen daarentegen van groot belang. Terwijl de medewerkers rekenen op een veilige werkomgeving, een ergonomische inrichting, slimme werkplekken en (brand)beveiliging. De ziekenbesturen op hun beurt hechten belang aan goede parkeervoorzieningen, veilige en energiezuinige gebouwen.

Voor al deze en alle overige, noodzakelijke voorzieningen in ziekenhuizen, verpleeg- en zorginstellingen kunnen de facilitaire (mede-)verantwoordelijken terecht op de beursvloer. Vrijwel alles wat de deelnemers aan producten en diensten aanbieden, kan op hun specifieke behoeften in de zorg toegepast worden. Ongeacht of het gaat om luchtreiniging, catering, beveiliging, schoonmaak, licht, bewegwijzering, etc.[ + ]

Het veelzijdige aanbod op de beursvloer maakt het voor de veelzijdige verantwoordelijkheid van managers in de zorg aantrekkelijk om de vakbeurs te bezoeken.

Deelnemers met specifiek aanbod zorginstellingen

meer deelnemers

Overzicht beursthema’s ZorgFacilitair

24ste Editie:

OnderwijsFacilitair

Overheidfacilitair

Deelnemerslijst 2023

Interesses bezoekers