Home » Hoe facilitaire toeleveranciers kunnen deelnemen

Hoe facilitaire toeleveranciers kunnen deelnemen

Belangstellende toeleveranciers kunnen hun deelname aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023 op 3 verschillende wijzen invullen. Zij huren een standruimte, zoals in de voorafgaande 23 edities, en voorzien deze geheel naar eigen inzicht van standbouw en inrichting. Eventueel kiezen zij ervoor om de standbouw via de organisatie in te vullen. De derde manier is om te kiezen voor deelname op een themaplein. In dat geval is er één prijs voor zowel deelname als standbouw samen.

Op de beursvloer staan de standhouders die de standbouw zelf of via de organisatie laten invullen op een door henzelf uitgekozen standruimte, zoals dat in de afgelopen 23 edities ook het geval was. Veel standhouders kiezen ervoor hun standruimte zelf in te (laten) vullen, zodat zij een maximale vrijheid hebben bij hun presentatie.

Standhouders die ook zelf hun plaats en standomvang willen bepalen, maar niet kiezen voor een – duurdere – unieke stand kiezen doorgaans voor systeemstandbouw. Aan hen is de keuze of zij deze aanschaffen via een standbouwer of via de organisatie. Ingeval het eerste hebben zij meer keuzevrijheid dan in de aanschaf via de organisatie. Meer lezen

 

NIEUW: Op de beursvloer komen alle vormen van deelname bij elkaar.

Deelnemen:

365 dagen aandacht

Zichtbaar deelnemen