Home 9 Hoe facilitaire toeleveranciers kunnen deelnemen

Hoe facilitaire toeleveranciers kunnen deelnemen

Belangstellende toeleveranciers kunnen hun deelname aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023 op 3 verschillende wijzen invullen. Zij huren een standruimte, zoals in de voorafgaande 23 edities, en voorzien deze geheel naar eigen inzicht van standbouw en inrichting. Eventueel kiezen zij ervoor om de standbouw via de organisatie in te vullen. De derde manier is om te kiezen voor deelname op een themaplein. In dat geval is er één prijs voor zowel deelname als standbouw samen.

Op de beursvloer staan de standhouders die de standbouw zelf of via de organisatie laten invullen op een door henzelf uitgekozen standruimte, zoals dat in de afgelopen 23 edities ook het geval was. Veel standhouders kiezen ervoor hun standruimte zelf in te (laten) vullen, zodat zij een maximale vrijheid hebben bij hun presentatie.

Standhouders die ook zelf hun plaats en standomvang willen bepalen, maar niet kiezen voor een – duurdere – unieke stand kiezen doorgaans voor systeemstandbouw. Aan hen is de keuze of zij deze aanschaffen via een standbouwer of via de organisatie. Ingeval het eerste hebben zij meer keuzevrijheid dan in de aanschaf via de organisatie.

De derde manier van deelnemen aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is op een themaplein. Facilitair toeleveranciers die voor dit concept kiezen, doen mee vanuit de beste traditie van de vakbeurs, maar zijn gebonden aan een deel van de beursvloer en de standomvang van 16 vierkante meter. Zijn dat beperkingen, zij profiteren anderzijds wel van de gezamenlijke, thematische communicatie met de sector en staan er met een stand met 2 open zijden aan het gangpad.

 

NIEUW: Op de beursvloer komen alle vormen van deelname bij elkaar.

Voor welke soort deelname de facilitaire toeleverancier ook kiest, op 7, 8 en 9 juni 2023 vormen alle standhouders tezamen één beursvloer. Waar de vele duizenden bezoekende, professionele en eindgebruikende facilitair managers en gebouwbeheerders op zoek zijn naar de benodigde informatie en kennis om hun organisatie maximaal te kunnen faciliteren.

Deelnemen:

365 dagen aandacht

Zichtbaar deelnemen