Deelnemerslijst

Maak alvast kennis met de 200+ deelnemers

lees meer

Bezoekersregistratie

Registreer u hier gratis voor uw bezoek


Lees meer

Lezingen

Een lezing als aanvulling bezoek


Lees meer

FGNoviteitenprijs 2023

Alles over de FGNoviteitenprijs 2023


Lees meer

Bezoekersinteresses

Waar bezoekers zoal in zijn geïnteresseerd


Lees meer

Van de standhouders

Wat standhouders u zoal te zeggen hebben


Lees meer

Beursthema’s

De thema’s van het aanbod aan kennis en informatie op de beursvloer


Lees meer

Contact

Contactformulier voor vragen, opmerkingen of informatie


Lees meer

"

Bezoek aan de beursvloer

De voorbereidingen voor de 24ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 7, 8 en 9 juni 2023 in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Naast de vertrouwde beursvloer met stands van de deelnemers is er een aanvullend programma met lezingen en prijsuitreikingen. Nieuw in deze editie zijn de overzichten van beursthema’s en bezoekersinteresses op deze website. Zij stellen de facilitair verantwoordelijke eindgebruikers in staat om zich op het aanbod te oriënteren en hun aanstaande bezoek voor te bereiden. Voor het eerst sinds de editie 2020 wordt ook de FGNoviteitenprijs weer op de beursvloer uitgereikt.

Voor een bezoek aan de beursvloer van hét nationale evenement van Nederland op het gebied van werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 juni is enkel een kosteloze registratie nodig. Dat kan vooraf via deze website of ter plekke bij de ingang van de vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht

Welke bezoekers

Voor welke bezoekers bedoeld

Bezoekersregistratie

Registreer u hier gratis voor uw bezoek

Terugblikken

Impressie van de afgelopen beursedities

Wat te doen op de beursvloer

Na het scannen van de bezoekersbadge – eventueel na de koffie voor vroege vogels – treffen bezoekers een beursvloer aan met het aanbod van honderden facilitaire toeleveranciers. Een overzicht van het aanbod is samen te stellen mede aan de hand van de Beursthema’s, de Bezoekersinteresses en Van de standhouders op deze website. In welke mate en door welke aanbieders kunnen de bezoekers zelf ontdekken op de beursvloer. Nieuw in deze editie zijn de themapleinen, waar bezoekers veel aanbiedingen op basis van de thema’s van de beursvloer aantreffen.

Naast het aanbod van de deelnemers heeft de organisatie gezorgd voor een aanvullend programma. Dat bestaat uit het vertrouwde lezingenaanbod voor kennisverrijking, diverse prijsuitreikingen op het podium achteraan op de beursvloer, en het aanbod van de genomineerden voor deze vakprijs. Om goed wegwijs te kunnen op de beursvloer biedt de organisatie naast deze website ook een beursapp en plattegronden aan, zowel op als rond de beursdagen, digitaal als analoog.

Bezoekersinteresses

De bezoekersinteresses van de editie 2023

Van de deelnemers

Oplossingen, kennis en info van de standhouders

Aanvullende programma

Aanvullend met lezingen, prijsuitreikingen en presentatie

Voor wie wil deelnemen

Belangstellenden om deel te nemen aan de vakbeurs hebben deze editie keuze uit 3 mogelijkheden. Zij kunnen een standruimte huren, waar zij zelf zorgen voor de bouw van een stand; zij kunnen een standruimte huren en de standbouw via de organisatie inkopen; en zij kunnen een deelnamepakket voor deelname op een van de themapleinen afnemen. In alle gevallen staan zij op een en dezelfde beursvloer, waar op 7, 8 en 9 juni vele duizenden bezoekende, professionele en eindgebruikende facilitair managers en gebouwbeheerders op zoek zijn naar de benodigde informatie en kennis om hun organisatie maximaal te kunnen faciliteren.

Ook wordt iedere deelname aangevuld met een communicatiepakket van de organisatie. Dat houdt in, dat deelname aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer zich niet beperkt tot de 3 beursdagen. Vanaf hun inschrijving brengt de organisatie de deelnemers, hun aanbod, deskundigheden, kennis en oplossingen, onder de aandacht van de bezoekers. En voor deelnemers voor wie dat onvoldoende is, is er het pakket Zichtbaar deelnemen.

Deelnamemogelijkheden

Standbouw via de organisatie, van het themaplein of zelfbouw

365 dagen deelnemen

Deelnemen is 365 dagen communiceren met de bezoekers

Zichtbaar deelnemen

Voor deelnemers op zoek naar maximale belangstelling

Standbouw op 3 manieren in te vullen

Voor deelname aan de vakbeurs is een stand onontbeerlijk. Vrijwel alle deelnemers geven er de voorkeur aan om de bouw van hun stand uit te besteden. De organisatie biedt deze deelnemers de keuze uit 3 mogelijkheden voor hun stand.
De eerste mogelijkheid is deze uit te besteden aan een standbouwer. Dat kan door een eigen standbouwer aan te trekken of door aansluiting bij de huisbouwer van de beursorganisatie, HRSB.

Standhouders die hun standbouw tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding willen uitbesteden, kunnen de bouw het beste via de beursorganisatie laten gaan. Zij betalen dan E 75,- per m2 voor een standaarduitvoering, die zij grotendeels zelf kunnen invullen.

Standhouders die willen deelnemen aan een van de themapleinen kunnen dat door een deelnamepakket daarvoor bij de organisatie af te nemen. Daarin is een stand voorzien, naast een communicatiepakket en een collectieve communicatie.

Op het themaplein

Gedeelde communicatie op de themapleinen

Standbouw via organisatie

Al voor E 75,- per m2 standbouw via de organisatie

Zelf stand bouwen

Bouwreglement voor standhouders die zelf stand bouwen