Home 9 Deskundigheid 9 Hulp bij gemakkelijk betalen

Hulp bij gemakkelijk betalen

De betaalwereld staat geen seconde stil. De laatste jaren zijn hier enorm veel verschuivingen en ontwikkelingen in geweest. Corona heeft hier een belangrijk aandeel in gehad. Waar we contant geld steeds verder zien verdwijnen, is pinnen en dan vooral contactloos pinnen steeds sneller de standaard geworden.

Met jarenlange ervaring weten specialisten van Twelve volgens het bedrijf als geen ander hoe er op deze veranderende betaalwereld moet worden ingespeeld. „Door te blijven innoveren, met (potentiële) klanten in gesprek te blijven en de markt te blijven bestuderen, bieden wij voor iedere locatie een oplossing op maat.”

De betaaloplossingen van Twelve zijn te vinden op meer dan 10.000 locaties. Met al meer dan 25 jaar ervaring in de betaalwereld is Twelve een bekende naam en in verschillende branches zelfs marktleider.

„Met onze toekomstbestendige betaaloplossingen en jarenlange ervaring helpen wij graag het optimale uit een locatie te halen. Met de betaaloplossingen van Twelve is er inzicht in voor een onderneming interessante aspecten zoals omzet, voorraad en verkochte producten, zelfservice voor gasten en met de hoogste transactiesnelheid.”

Twelve probeert zich te onderscheiden door het gemak van de producten voor de klant. „Ga aan de slag met een gebruiksvriendelijk systeem waar iedereen binnen één minuut mee overweg kan.”