Home » Iedereen heeft profijt van de bezoekersregistratie

Iedereen heeft profijt van de bezoekersregistratie

Op de beursvloer dragen alle bezoekers een badge, die zij na (voor)registratie bij de ingang ontvangen. Op de badge staat een qr-code, die alleen door standhouders en de organisatie uitgelezen kan worden. De gegevens van de bezoekers zijn daarmee buiten het bereik van derden, zodat de privacy is gewaarborgd.

De bezoekersbadge wordt gescand zodra bezoekers de beursvloer betreden. Gedurende hun aanwezigheid kunnen zij daarmee gemakkelijk hun gegevens verstrekken aan standhouders, waarvan zij nog informatie willen ontvangen of wordt deze badge uitgelezen als zij een van de lezingen bijwonen. Op basis van dit laatste krijgen zij na afloop een digitaal informatiepakket over de lezing toegestuurd.

Registratie is voor iedereen om meerdere redenen van belang. Zo hebben de bezoekers er profijt van, omdat de organisatie hen beter op de hoogte kan brengen over wat van belang is voor hun bezoek, zoals programma, uitreikingen en parkeermogelijkheden. Gebruiken de standhouders de gegevens om informatieverzoeken van bezoekers aan hun stand sneller en beter te kunnen verwerken. Zien de sprekers aan de hand van het profiel van wie hun lezingen bijwonen met welke verantwoordelijken zij hun kennis hebben gedeeld.

Bezoekers die niet hebben voor geregistreerd, kunnen zich ook bij de ingang registreren

Terwijl de beursorganisatie met deze gegevens beter kan communiceren met de bezoekers en hen beter op de hoogte kan brengen van wat van belang is voor hun bezoek. Met hun registratie stemmen de bezoekers tegelijkertijd in met de bezoek- en registratievoorwaarden van de beurorganisatie.

 

 

Naar de webpagina’s:

Bezoekersinteresse

Nieuwjaarswensen

Van de deelnemers

Kerstgroeten