Inrichting buiten, wat komt er allemaal bij kijken?

Inrichting buiten, wat komt er allemaal bij kijken?

Een bedrijf met buitenterrein wil dat er normaliter ook goed laten uitzien en in prima staat houden. Wat komt er allemaal bij kijken? Dat kan uiteenlopen van groen voor in ieder geval het zicht tot ondergrondse infrastructuur.

Van de Bijl & Heijerman richt zich voor de zakelijke markt op buiteninrichting. Het heeft alles in huis om projecten (groen en infra) compleet in eigen beheer uit te kunnen voeren. Met vakbekwame medewerkers en een uiterst modern en duurzaam machinepark staat ze dagelijks klaar om opdrachtgevers door heel Nederland te ontzorgen.

Van advies en ontwerp, onderhoud en groenvoorziening tot aan bermverharding en gladheidsbestrijding. De Opheusdense inrichter van de buitenruimte biedt een breed pakket aan activiteiten om bedrijven en andere organisaties een handje te helpen.

Divers klantenbestand
Met een divers klantenbestand, bestaande uit particulieren, bedrijven, scholen, instellingen, zorgcentra, waterschappen, aannemingsbedrijven, bungalowparken en overheden is Van de Bijl & Heierman b.v. de partner voor grote en kleine projecten. Van de Bijl & Heierman heeft meer dan 30 jaar ervaring en is gecertificeerd voor ISO
[ + ]

Ook interessant:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken