Home » Jaarbeurs verantwoordelijk voor catering(terras)

Jaarbeurs verantwoordelijk voor catering(terras)

Ingevolge artikel 8* van de deelnamevoorwaarden is het aan deelnemers niet toegestaan om op hun stand zelf in de catering te voorzien. Dit verbod vloeit voort uit het contract, dat de beursorganisatie met halverhuurder Jaarbeurs sloot. Daarin stelde deze uitdrukkelijk, dat de verzorging van catering exclusief voorbehouden is aan de halverhuurder.

HoLaPress Communicatie bedong bij Jaarbeurs uitzonderingen voor deelnemers met catering als bedrijfsactiviteit. Deelnemers die van mening zijn, dat zij in aanmerking komen om van deze cateringverplichting te mogen afwijken, kunnen het beste contact opnemen met de beursorganisatie. De beursorganisatie maakt per deelnemer een afweging.

Alle deelnemers zonder catering als bedrijfsactiviteit kunnen voor standcatering terecht bij Jaarbeurs catering. Daarin is ook een uitkoopregeling voorzien.

Cateringterras
Ook het cateringterras is de verantwoordelijkheid van de Jaarbeurs. Omdat dit integraal deel uitmaakt van de beursvloer zijn de daarop aanwezige sponsormogelijkheden wel voorbehouden aan de beursorganisatie.

Standhouders die een deel van het cateringsterras willen reserveren voor de ontvangst van hun relaties nemen het beste contact op met de cateringafdeling van de Jaarbeurs.

Anders dan de naam cateringterras aangeeft, is dit deel van de beursvloer niet alleen voorbehouden aan bezoekers en deelnemers die iets willen gebruiken. Het terras staat ook ter beschikking van bezoekers die geen gebruik willen maken van de cateringvoorzieningen en er hun tijdelijke werkplek willen hebben, gezellig te kletsen of de krant te lezen.

*Het is de deelnemer ZONDER VOORAFGAANDE SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING van of namens de organisator niet toegestaan: dranken en etenswaren binnen de tentoonstellingsaccommodatie te brengen of in voorraad te houden, dranken of etenswaren te verkopen of te verstrekken voor consumptie ter plaatse met uitzondering van dranken en etenswaren betrokken van een door de organisatie aangeduide cateraar;

Op de beursvloer:

Voor de ingang

Zalencentrum

Wegwijzers

Contact

Beursteam