Kennisbijdragen

Buitenreclame vergroot nog altijd zichtbaarheid

Buiten social media ook zichtbaar zijn in het dagelijks leven? Met de kracht van buitenreclame ben je onmisbaar voor je voorbijgangers. Niet alleen voor de voorbijgangers ben je zichtbaar, je maakt ook nog eens een professionele indruk op je huidige bezoeker. Signing geeft van buiten af een indruk van wat er binnen in het bedrijf gebeurd. Een erg belangrijke eerste indruk! Over de mogelijkheden.

Lichtreclame
Je wilt jouw logo of bedrijfsnaam graag laten opvallen, ook ’s avonds! Dit doe je door middel van lichtreclame. Dit kan op veel manieren gedaan worden. De retro manier van neon komt weer terug, maar ook doosletters en haakse bakken zijn veelvuldig te zien in het straatbeeld.

Welke keuze voor jou van toepassing is hangt af van meerdere factoren. Zo kan het zijn dat de regelgeving van jouw gemeente het niet toestaat om een haakse bak aan de gevel te monteren. Maar het logo moet ook geschikt zijn voor de gewenste toepassing.

De meeste lichtreclames worden voorzien van led verlichting. Het voordeel hiervan is dat je automatisch kiest voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. In vergelijking met andere lichtbronnen is het energieverbruik een stuk lager, tevens gaat led verlichting langer mee.

Gevelborden
Door middel van een gevelbord zorg je dat jouw gevel opvalt. De borden worden voorzien van een full colour print naar wens en vervolgens worden de borden op de gevel gemonteerd. De prints kunnen zelfs op verschillende borden doorlopen waardoor je een meterslange gevelreclame kan creëren. De borden zijn in verschillende diktes en materialen te maken, de meest gebruikte materialen zijn dibond en trespa.

Freesletters
Freesletters zijn losse letters/logo’s die effectief zijn om je bedrijf op te laten vallen. Het helpt met de naamsbekendheid van het bedrijf en het ziet er professioneel uit. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als mooie wanddecoratie. Freesletters worden gefreesd uit een materiaal. Doordat het gefreesd wordt zijn er veel mogelijkheden qua vormgeving. Er zijn namelijk verschillende formaten, materialen, diktes en kleuren beschikbaar. Voorkomende materialen zijn acrylaat, dibond en pvc-schuim. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de freesletters met ledverlichting te laten voorzien. Het creëert een chique uitstraling of het geeft een heldere boodschap. Freesletters worden rechtstreeks tegen de muur of door middel van afstandhouders gemonteerd. Bij afstandhouders krijgen de freesletters een 3d effect, alsof het voor de muur hangt. Voor de freesletters maakt het niet uit of het buiten of binnen bevestigd wordt.

Spandoeken
Een spandoek is de voordeligste en snelste manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap kracht bij te zetten. Een spandoek is geschikt voor binnen en buitenreclame. Voor je

spandoek kun je ook kiezen om een frame te gebruiken. De frames voor de spandoeken zijn aluminium buizen ddie aan elkaar vastzitten. Vaak is een frame in een vierkant of rechthoek, maar je kunt ook voor andere soorten vormen kiezen. Het fijnste aan een spandoek is dat je het snel en eenvoudig kan verwisselen.Zo is het ideaal om acties of promoties aan te duiden.

Bewegwijzering
Een duidelijke bewegwijzering is van essentieel belang. Het is het eerste wat klanten zien binnen of buiten. Er staat namelijk op aangegeven waar je bedrijf staat en hoe ze er moeten komen. En hoe ze ergens kunnen komen binnen in het bedrijf. De bewegwijzering geeft ook aan waar de vluchtroutes en nooduitgangen zich bevinden. Dit is erg belangrijk voor de veiligheid. Bewegwijzering kan ook helpen met nieuwe klanten te vinden. Je bewegwijzering wordt gezien door mensen die niet opzoek zijn, maar er wel langs rijden. Zo zou je nieuwe klanten kunnen werven voor je bedrijf. Een voordeel van bewegwijzering is dat je bedrijf een verzorgd en professionele uitstraling uitstraalt. Dit geeft vaak een positief effect op bestaande klanten en nieuwe klanten. Naast de verzorgde en professionele uitstraling geeft het ook rust en overzicht in het bedrijf. De bewegwijzering kan volledig vormgeven worden in de huisstijl van het bedrijf. En er zijn verschillende mogelijkheden hoe je dit wilt laten zien.

Reclamezuil
Reclamezuilen zijn vrijstaande bewegwijzeringen die binnen en buiten geplaatst kunnen worden. Ze dienen ervoor om je in de goede richting te wijzen. Reclamezuilen zijn er in verschillende soorten en maten. Hierdoor zijn er dan ook verschillende opties voor een bewegwijzeringszuil. Naast de verschillende keuzes kun je er ook voor kiezen om je reclamezuil verlicht of onverlicht is. Reclamezuilen zie je vaak bij de ingang van een bedrijf, buiten of binnen.

Borden
Borden zijn bewegwijzeringsborden die vastgemaakt worden aan de muur of aan het plafond. En zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar. Voor binnen worden de borden full colour geprint. En voor buiten zijn het stickers, want dat is beter bestand tegen weersinvloeden. De borden zie je vaak binnen in een gebouw of buiten aan een hek of muur.

Vloersticker
Door stickers te plaatsen op de vloer van een pand ontstaat er een bewegwijzering. Er kan bijvoorbeeld een looproute gemaakt worden of er kan aangewezen worden waar iets bevindt.

Vlaggen en masten
Met een aantal stoere vlaggenmasten maak je jouw aanzicht van je bedrijf af. Van meters afstand ben je goed en duidelijk zichtbaar voor de buitenwereld, en dat wil je! De hoogte en de stijl van de vlaggenmast is variabel.

Meer informatie
Banner nieuwsbank