Weet wie op uw stand is geweest

Standhouders die willen weten wie zij op hun stand hebben ontvangen, kunnen aan hun gasten de persoons- en zakelijke gegevens digitaal opvragen door middel van een aansluiting op het registratiesysteem van de organisatie. Voor het gebruik van het databestand en de technische aansluiting brengt de beursorganisatie E 300,-, excl. btw in rekening.

Deelnemers die van deze mogelijkheid gebruik maken, kunnen voorafgaand aan de vakbeurs een LeadScanner App bij de organisatie op de beursvloer opvragen. Deze maakt deel uit van het Marvel Leadscanner App Startpakket, waarmee toegang tot de database opgevraagd kan worden verkregen door het scannen van de barcode, die iedere bezoeker op zijn badge heeft. In ieder pakket zitten drie activatiecodes (bijbetaling voor meer activatiecodes), zodat meerdere personen tegelijkertijd alle gegevens van hun bezoeker kunnen opvragen.

Werken met de LeadScanner app is eenvoudig en wijst zich bijna vanzelf. Met een smartphone of tablet, waarop de app is geplaatst, kan de deelnemer de QR code scannen op de bezoekersbadge. Vanaf het moment van scannen staan alle bezoekersgegevens op de smartphone of tablet. Daar kan de deelnemer dan naar wens alle actie en notities aan toevoegen.

Deelnemers die geen smartphone of tablet ter beschikking hebben of willen gebruiken, kunne gebruik maken van de Databadge Reader van Marvel. Na bestelling van het Marvel Leadscanner App Startpakket bij de beursorganisatie kunnen zij deze zelf bestellen via RegResult bij Marvel. Op de eerste beursdag staat deze dan klaar bij het Marvel servicepunt op de beurs.

Standhouders die van de Leadscan gebruik willen maken, kunnen deze aansluiting uitsluitend bij de beursorganisatie bestellen via nevenstaand bestelformulier.