test fr
Home » Kennisbijdragen » Lekkere koffie op het werk

Lekkere koffie op het werk

Veel tijd wordt doorgebracht op het werk en daar wordt weer veel koffie gedronken. Logisch dat er veel belang wordt gehecht aan een ‘lekker bakkie’. Wat is het geheim achter goede koffie?

Samenwerken met bekende merken en luisteren naar specifieke wensen van verschillende bedrijven kan geschikte kennis opleveren voor goede koffie. Dat is in een notendop de achtergrond van leverancier Capriole.

Het brandt zelf ambachtelijke koffie in de eigen branderij en zorgt ook naar eigen zeggen voor de lekkerste koffie op het werk en in de horeca in Nederland en België. Dat wordt gedaan met het eigen koffiemerk, maar ook samen met Nescafé en Redbeans.

De geschiedenis is dat oprichter Peter Ultee echt lekkere koffie op het werk wilde. „Hij laadde een bestelwagen vol met koffie en koffiemachines en liet bedrijven kennis maken met onze producten.”

Open staan voor wensen is volgens deze leverancier de sleutel tot succes. Klanten op maat voorzien van koffie en andere producten door in contacten goed te luisterne naar wat de klant wil.