Zo start je met het verduurzamen en gezonder maken van je catering/voedselaanbod
Aan de slag met het gezonder en duurzamer maken van jouw catering(locatie) en daarmee geld besparen? Met kleine stapjes maak je al een groot verschil. Greendish helpt organisaties en bedrijven om deze transitie naar een gezonder en duurzamer voedselaanbod. Zo maken we bijvoorbeeld inzichtelijk wat de CO2-uitstoot is van de totale inkoop aan eten & drinken en hoeveel voedsel je verspilt.
Op basis daarvan geven we adviezen en workshops over wat je kunt doen om voedselverspilling tegen te gaan, duurzamer in te kopen en hoe je de overstap naar een meer plantaardig menu kunt maken met behoud van gasttevredenheid en een gezonde bedrijfsvoering. Ook helpen we bij het praktisch doorvoeren van de aanpassingen op locaties en trainen we keuken/cateringmedewerkers hierin. We werken veel voor provincies, gemeenten, cateraars, maar ook voor horeca en zorgorganisaties.
Duurzamer en gezonder is niet altijd duurder.
Andere lezingen tijdens de vakbeurs
- 1
- 2
- Volgende »