Home » Data: Food for Thought

Data: Food for Thought

De cateringindustrie bevindt zich momenteel in een uitzonderlijk veeleisende situatie, misschien wel meer dan ooit tevoren. Belangrijke kwesties zoals het omgaan met onregelmatige bezettingspatronen op kantoor, het aanpakken van personeelstekorten, het versnellen van de eiwittransitie en het kunnen inspelen op de grote variatie aan wensen van gasten en opdrachtgevers vormen grote uitdagingen. Deze vraagstukken vereisen oplossingen die niet gemakkelijk te vinden zijn op basis van eerdere ervaringen. Om deze reden is data steeds belangrijker geworden bij het beantwoorden van deze vragen.

Er is tegenwoordig een toenemende trend onder organisaties om data gedreven te worden. Maar hoe wordt een organisatie data gedreven? Waar moet je op letten en vooral: waar moet je beginnen? Emiel neemt je graag mee op deze reis en laat je kennismaken met de wereld van data. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren!

Door: Emiel van Bockel

,

Appèl

,

donderdag 8 juni, 14:30 uur

Meer lezingen 2023

Door: Bart Ballegeer

Van: Iris

Datum: woensdag 7 juni, 11:00 uur

Door: Kitty de Groot

Van: Studio VIX

Datum: woensdag 7 juni, 11:30 uur

Door: Marcel Kolkman

Van: Essity Netherlands B.V.

Datum: woensdag 7 juni, 12:30 uur

Door: Maikel van Dijk

Van: Binspiration

Datum: woensdag 7 juni, 12:30 uur

Door: Erik van der Made

Van: Aranet

Datum: woensdag 7 juni, 13:00 uur

Door: Benny Laduk

Van: NVB-BHV

Datum: woensdag 7 juni, 13:30 uur

meer lezingen