Exposanten
inlog exposant

Voorlopig lezingenprogramma

Patrick Lambregts

ERVARING

Creative manager
Het zeeuwse kerstpakket
juli 2016 - heden
Bij Het Zeeuwse Kerstpakket kijk je op je gemakje rond en shop je met óf zonder onze hulp het kerstpakket, net wat je zelf het fijnst vindt. Je stelt zo makkelijk het ideale kerstpakket voor jouw werknemers of collega’s samen.

Creative manager
Stichting Wees
januari 2012 - heden
Een kerstpakket of relatiegeschenkdat mensen echt raakt. Klinkt fantastisch, maar hoe bereik je zoiets? Dat doe je samen met ons. Stichting Wees maakt mensen blij! We creëeren het meest passende en impactvolle pakket voor jouw medewerkers en/of relaties met een gegarandeerde tevredenheidsfactor van 8+. Dat doen we niet voor onszelf. De opbrengsten gaan integraal naar Weeskinderen in Zuid-Oost Azië.

Lid direcctieberaad verslavingszorg
Ministerie van Volksgezondheid. Welzijn en Sport
november 2008 – april 2013
Mede uitzetten van landelijk beleid inzake verslavingszorg en problematiek.

OPLEIDING

Karel de Grote Hogeshool

januari 1999 – januari 2003
Licenciaat, Orthopedagogie

Universiteit van het leven

januari 1967 – december 1967

SPECIALISATIE

Management
-

Bedrijfsstrategie
-

Coaching
-

Lezingen door: Patrick Lambregts, Stichting Wees


..............................................................................................................................................................................................................................
Woensdag
11:30 - 11:50
Zaal 2
MVO

Hoe scoor ik hoger op de MVO ladder?

Deze lezing met (dé Catherine Keyl) geeft het een inkijk geeft in wat MVO betekent in de breedte van bedrijfsvoering. Iedereen heeft de mond vol van MVO maar slechts weinigen hebben zicht op de precieze inhoudelijke betekenis. Een ander misverstand is dat het niet in jou bedrijf/organisatie past. Natuurlijk wel. Op basis van stepping stone principe kan MVO in elke omgeving in meer of mindere mate worden toegepast. Aan de hand van het verhaal van Stichting Wees worden er erg concrete handvaten gegeven die in elke omgeving toepasbaar zijn. Welke keuzes maak je wanneer en hoe toets je ze aan het MVO kader?