Bezoekers Exposanten

Voorlopig lezingenprogramma

Jan Olsman

ERVARING

Directeur Prymaxx Europe B.V. Producent Sprayblussers
Prymaxx Europe B.V.
juli 2015 - heden
Prymaxx Europe B.V. produceert en verhandeld innovatieve brandblusmiddelen. Simply the best sprayblussers in de markt. Uitblinkers op alle fronten. En de Aramide blusser die geheel van kunststof is en 10 jaar niet gekeurd hoeft te worden. 20% lichter en 10 jaar garantie! leverbaar in 6 en 9 kilo poeder of schuim.De 2 kilo of liter uitvoering verwachten wij in de eerste helft 2016.

NEVENFUNCTUE

lid van de NEN-commissie “kleine Blusmiddelen
-
Produceren Sprayblussers en onderhoudsvrije blusmiddelen.

Lezingen door: Jan Olsman, Prymaxx Europe


..............................................................................................................................................................................................................................
Donderdag
15:00 - 15:20
Zaal 3
Brandpreventie

Hoe kom je van regelgeving gestuurde brandveiligheid naar risico sturing?

Basis regel van het bouwbesluit 2012 is "voldoende haspels om overal te kunnen blussen". In verblijfsruimten zijn er uitsluitend nadelen te noemen. zelfs het enige voordeel is een nadeel. Situationeel bepalen welke maatregelen er genomen kunnen worden om snel een bluspoging te doen, zal veel risico wegnemen waardoor er met andere inzichten gewerkt wordt en een hoger veiligheid niveau bereikt kan worden. Met een oefening zullen wij dit verduidelijken.