Exposanten
inlog exposant

Voorlopig lezingenprogramma

Bert Spierings

ERVARING

Director Business Development
CleanBrands
mei 2016 - heden
Ontwikkelen van markt, distributie en omzet van CleanRest producten in Professional Pest Management en hotellerie. Ideale oplossing en kostenbesparing door voorkomen van bedwants- en allergie-overlast, morsen op en vervuilen van matrassen en kussens. MicronOne encasements en overtrekken. Gebruik in Hospitality, gezondheidszorg, revalidatiezorg, bejaardentehuizen, langdurige zorg instellingen, enz. Ook in de plaagdierbeheersing de ideale oplossing die kosten voor de opdrachtgever bespaart.

Project Manager
Your Business Expansion
juli 2013 - heden
• Ondernemers, ook in opkomende economieën, willen hun bedrijven graag ontwikkelen en laten groeien. Het verwerven van kennis, expertise, materialen materieel en kapitaalgoederen is een belangrijke succesfactor voor deze ondernemers. YBE ondersteunt hen bij het vinden van hun weg in Europa. Er wordt hierbij vooral gelet op trends en ontwikkelingen zoals verpakkingen, CO2 belasting, voldoen aan kwaliteitseisen afnemers, van milieu, gebruik meststoffen en bestrijdingsmiddelen, personeel en educatie, enz. • Daarnaast is Europa ook een belangrijke potentiële afzetmarkt voor hen. Zowel voor groente en fruit als bloemen, planten, etc. YBE helpt hen de meest de optimale route te vinden zodat zij een eerlijke prijs krijgen en voldoen aan de wensen en eisen van de afnemers. Zowel kwalitatief als kwantitatief. •Beurzen bezoeken is het moment om inzicht te krijgen in 'vraag en aanbod' en welke ontwikkelingen plaatsvinden. CLEON concentreert zich op de agrosector, de tuinbouw en de voedingsmiddelenindustrie, B2B-distributie, dienstverlenende industrieën.

General Manager
RIWA
september 1999 – juli 2013
Meer dan 25 jaar als general manager en later eigenaar van distributiebedrijf in plaagdierbeheersingsproducten. IPM. Oplossen van plaagdieroverlast in en rond gebouwen door voorkomen.

Marketing
Sikkens/ Akzo Nobel
januari 1970 – januari 1970
Diverse marketing functies voor producten en services in de professionele markt voor Bouwverven

OPLEIDING

HTS Bouwkunde
HTS voor bouw- en waterbouwkunde

HTS Economissche Bedrijfstechnieken
HTS Dordrecht

IBO Hoofdopleiding bedrijfskunde
Zeist

Professional Consultancy Practising Certificate
Institute for Independent Business/ Residential Business School

NIMA B
SRM

Professional Pest Management; Food Hygine; IPM;
Practise, 25 years experience, courses, spokesperson of industry

NEVENFUNCTUE

In branchevereniging NVO en later NVPB.
-
Diverse functies waaronder bestuurslid, woordvoerder, etc. In de periode 2011- 2013 intensief met overheid Ctgb overlegt met als resultaat de huidige nieuwe wetgeving over knaagdierbestrijding.

Lezingen door: Bert Spierings, Cleon International & Independent


..............................................................................................................................................................................................................................
Woensdag
13:30 - 13:50
Zaal 1
Communicatie

Hoe kan goede communicatie zakelijk succes in GBFM verbeteren?

Het succes en de tevredenheid van klanten hangt af van het bedenken van oplossingen en de uitvoering. Hoe kan je dat proces als facilitair manager/dienstverlener optimaliseren?
Vastgesteld is dat succes volgt als de dienstverlener proactief met de opdrachtgever communiceert. De kern: Sensitief zijn voor onopgemerkte problemen, risico's én vakkundig, begrijpelijk communiceren. Voorbeelden/methodes van situaties waar je als dienstverlener het verschil maakt worden getoond. Via praktijkvoorbeelden worden diverse recente oplossingen besproken die resultaat bij opdrachtgevers en dienstverlener brachten in onconventionele situaties.