Exposanten
inlog exposant

Voorlopig lezingenprogramma

Evelien Koekkoek

ERVARING

Interieurarchitect gezonde werkomgevingen
Koekkoek interieurarchitectuur
januari 2019 - heden
De focus van Koekkoek interieurarchitectuur ligt volledig op gezonde werkomgevingen. Van kennisdelen d.m.v. workshops en lezingen tot analyses van huidige kantoor/werk-ruimtes en adviseren van opdrachtgevers. De interieurontwerpen zijn o.a. gebaseerd op gezondheidsprincipes van de Well Building standard, omgevingspsychologie en biophilic design.

Well accredited professional, adviseur gezonde werkomgevingen
Healthy Workers
juli 2018 - heden
Binnen Healthy workers ben ik verantwoordelijk voor de werkplek-checks, waarbij ik analyseer hoe gezond de huidige werkplek van de opdrachtgever is. De gehele analyse wordt ook n.a.v. een vragenlijst onder medewerkers en sensordata over de ruimte opgesteld. Ik adviseer in gezondheids-verbeterende interventies op het gebied van de werkruimte.

Interieurarchitect
Ditt officemakers
januari 2016 – november 2019
Verantwoordelijk interieurarchitect voor diverse design & build kantoor en co-work projecten. Binnen de organisatie het aanspreekpunt omtrent gezondheid en duurzaamheid binnen kantoren. Opdrachtgevers als : oVVice, HNK, Norgine, Ekoplaza, The office operators.

Interieurarchitect
Coare interieurarchitectuur
juni 2014 – januari 2016
Verantwoordelijk interieurarchitect op diverse kantoorprojecten. Nauwe samenwerking met projectmanagement en realisatie. Opdrachtgevers als Dell, Alliander, FNV, CGI, Landal Greenparks en Welzorg.

OPLEIDING

Well accredited professional
International Well Building institute
mei 2017 – oktober 2017
De opleiding als Well AP geeft de mogelijkheid om gebouwen als Well building te certificeren. Bij de Well building standard staat de gezondheid van de gebruiker van een gebouw centraal. Dit wordt getoetst aan de hand van diverse onderdelen zoals Lucht, Water, Voeding, Licht, Beweging, Thermisch comfort, Geluid, Materialen, Geest en De gemeenschap.

Interieurarchitectuur
Artez hogeschool voor de kunsten Zwolle
september 2004 – juni 2009
Op de kunstacademie in Zwolle staat interieurarchitectuur hoog aangeschreven. De focus ligt op het ontwikkelen van concepten en een eigen visie op het vakgebied. Creativiteit en innovatie worden veel gestimuleerd bij de studenten. Tijdens mijn studie kreeg ik een fascinatie voor het positief beïnvloeden van gebruikers van een gebouw. Met name op het gezondheidsvlak.

NEVENFUNCTUE

Docent interieurstyling
Interieuracademie
Als docent interieurstyling begeleid ik een groep volwassenen bij hun particuliere opleiding interieurstyling. Het lesmateriaal bestaat uit de basiskennis van interieurvormgeving en hoe dit in de praktijk toegepast kan worden als (zelfstandig) interieurstylist.

Blogger over gezonde kantoren
www.hetgezondewerken.info
Www.hetgezondewerken.info is een kennisplatform waar informatie te vinden is over gezonde werkomgevingen in brede zin. Onderwerpen als kantoor, omgeving, voeding en geest worden hier verder uitgewerkt in toegankelijke artikelen.

SPECIALISATIE

Gezonde kantoren
Koekkoek interieurarchitectuur
Binnen Koekkoek interieurarchitectuur focus ik mij op het gezonder maken van werknemers door de kantoorruimte op een positieve manier aan te passen.

Lezingen door: Evelien Koekkoek, Koekkoek interieurarchitectuur


..............................................................................................................................................................................................................................
Woensdag
13:00 - 13:20
Zaal 4
Gezonde werkplek

Hoe realiseer je een gezonde kantoorruimte in 5 stappen?

Het kantoor moet een positieve impact hebben op de gezondheid van werknemers. Hoe zorg je er voor dat alle aspecten van een gezonde werkomgeving behapbaar en praktisch te implementeren zijn, ongeacht budget? Toegelicht wordt dat een gezond kantoor niet duur hoeft te zijn. Belangrijke thema's hierin zijn lucht, beweging, daglicht, akoestiek en mentale gezondheid. Gezondheid is en blijft een belangrijk onderwerp voor het aantrekken van jong talent en om de steeds oudere beroepsbevolking gezond aan het werk te houden.