Exposanten
inlog exposant

Voorlopig lezingenprogramma

Silvia de Haan

ERVARING

Sr. Workplace Consultant
Solved
november 2017 - heden
Werkplek advies aan diverse bedrijven waaronder Greenpeace, Karl Lagerfeld, NZA, UNGA, TNO enz. Waarbij de vraagstelling en de oplossingen gevonden werden om de organisatie te verbeteren op het gebied van samenwerking, creativiteit, image, efficiëntie en dergelijke.

Design en Workplace Consultant
Re-creations
november 2007 – oktober 2017
Design en workplace consultant voor grote internationale multinationals op het gebied van werkplekoptimalisatie en interior design.

Sr. Design Consultant & Interior Designer
Studio
maart 2004 – oktober 2017
Advies aan interieur labels op het gebied van product ontwikkeling en brand positionering. Interieur ontwerp voor organisaties inclusief project management.

Interieur Designer & Project manager
Marcel Wanders Studio
januari 2000 – februari 2004
Product vormgever van interieur producten met diverse materialen en productie methodes.

OPLEIDING

Design Acadamy

SPECIALISATIE

werkplek advies, management consultancy, strategisch advies, interieur design, project management, conceptual designer
-

Lezingen door: Silvia de Haan, Solved


..............................................................................................................................................................................................................................
Woensdag
15:30 - 15:50
Zaal 3
Werkplekconcepten

Hoe belangrijk is stilte in de werkomgeving?

‘Voor rustig werken moet je thuis zijn.’… De wildgroei aan stilte cellen op beurzen is enorm. Stilte coupes in de trein zijn populair. Elke week staat er een artikel in de krant waarin geklaagd wordt over kantoortuinen. Is het echt zo erg of lopen we elkaar achterna? Welke oplossingen zijn er en wat werkt wel of juist niet? Moeten de muren weer terug in het kantoor of brengen noise cancelling headsets te oplossing? Deze vragen worden beantwoord in de lezing. Er wordt ingegaan op de achtergrond waar de roep om stilte vandaan komt. Er is geen one-size-fits-all oplossing. Door specifieker te weten waaraan behoefte is kan de juiste keuze gemaakt worden.