Exposanten
inlog exposant

Voorlopig lezingenprogramma

Jan Smit

ERVARING

Business Development
Driekleur-Besturingen
januari 2018 - heden
Organisatie-, dienst- en productontwikkeling van zonweringsbesturingen bij Driekleur-Besturingen B.V.

Content Marketing
Xperwise
mei 2013 – januari 2018
B2B content-marketing platform waarop bedrijven en professionals kennis delen over digitalisering, mobiliteit, duurzaamheid en e.a. actuele thema's. Op Xperwise.nl bundelen experts hun kennis en vind je dat terug in de vorm van artikelen en video’s over uiteenlopende organisatievraagstukken. Content-marketing welke nieuwe contacten oplevert.

ICT Business Development
CBC B.V.
januari 1991 – januari 2019
Business Development programma's voor Startups en MKB. Interim Management Verkoop, Marketing, Training & Coaching.

Lezingen door: Jan Smit, Driekleur-Besturingen


..............................................................................................................................................................................................................................
Woensdag
14:30 - 14:50
Zaal 4
Zonwering

Kan Remote Beheer van zonwering bijdragen om storing te voorkomen?

Bij de Zonwering besturing heeft de ICT met InternetIP zijn intrede gedaan. Dat maakt veel mogelijk maar er zijn ook belangrijke aspecten waar je rekening mee dient te houden. Één van de mogelijkheden is het ‘op afstand’ kunnen zien en oordelen hoe de zonwering functioneert. Met het doel om storingen te voorkomen, klachten van eindgebruikers en de kosten van een eventuele schade aan de zonwering te beperken. De presentatie behandeld de mogelijkheden die er nu zijn en er aankomen, de beperkingen en risico’s zoals IP veiligheid. Met behandeling van voorbeeldcasus.