Exposanten
inlog exposant

Voorlopig lezingenprogramma

Lisa Esselink

ERVARING

CEO & Founder
AurAir b.v
juli 2018 - heden
Visionair, enspiring people, problem shooter, make it happen

Senior Data Architect
Achmea
december 2015 - heden
Bezig met het formuleren van een Achmea brede data kwaliteits strategie, belangrijk onderdeel daarvan is het beter laten samenwerken van de diverse afdelingen die met één van 8 dimensies van data kwaliteit bezig zijn. De groepen elkaar laten versterken dus, want gezamelijk bereik je meer dan elk afzonderlijk!

Senior business intelligence architect
Allsecur autovezekeringen
oktober 2014 – november 2015
We gaan ervoor, een gloednieuwe cutting edge BI omgeving. Klant vriendelijk, snel, simpel te bedienen en te programmeren, voor de laagst mogelijk kosten en voor alles: de data behoeftes van AllSecur medewerkers vervullen binnen de kortst mogelijke tijd.

OPLEIDING

Bachelor of engineering
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Afstudeerrichting technische computerkunde Activiteiten en verenigingen : IT adviseur

SPECIALISATIE

Business intelligence
-

Data warehousing
-

Lezingen door: Lisa Esselink, AurAir B.V.


..............................................................................................................................................................................................................................
Woensdag
11:00 - 11:20
Zaal 4
Binnenklimaat

Hoe houd ik de lucht in de werkruimte gezond?

Kantoren worden in de eerste plaats ingericht om te voorzien in werkplekken. Arbonormen zijn leidend op het gebied van de inrichting van de werkplekken. Niet alleen het aantal personen per m2 vloeroppervlak, maar ook voorzieningen rond de werkplek, zoals luchtverversing, lichtinval maar ook bijvoorbeeld sanitaire voorzieningen worden hierin betrokken. De laatste 10 - 20 jaren bevindt die werkplek zich steeds vaker in een open kantoortuin. Voor vergaderen worden dan vaak aparte ruimtes gemaakt door een viertal wanden te plaatsen in de open werkruimte. Helaas wordt dan nogal eens vergeten om ook de ventilatie aan te passen aan de ruimte en het aantal personen wat daarin kan verblijven. In een modern gebouw is een raam openzetten is vaak niet mogelijk en dus ook geen optie.