Bezoekers Exposanten

Voorlopig lezingenprogramma

Mark van Kan

ERVARING

Founder en Co-owner
S1MONE Group
oktober 2018 - heden
S1MONE, aangenaam! ik koppel objecten aan QR-codestickers en laat melders via hun smartphone eenvoudig storingen melden.

Eigenaar
BouwkundigBeheer.nl
januari 2013 - heden
Wij richten ons op de professionele vastgoedbelegger, de vastgoedbeheerder en vastgoed gerelateerde overheidsinstantie die het vastgoed op een professionele wijze technisch beheerd wil hebben. Voor klein/dagelijks onderhoud tot grote bouwbegeleidingen/ontwikkelingen heeft u slechts één aanspreekpunt nodig.

Oprichter
KOTW
januari 2013 - heden
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen!

SPECIALISATIE

Commercial Real Estate
-

Real Estate
-

Construction Management
-

Lezingen door: Mark van Kan, S1MONE Group


..............................................................................................................................................................................................................................
Donderdag
11:00 - 11:20
Zaal 4
Gebouwbeheer

Hoe maak je technisch beheer efficiënter met lagere kosten?

Iedereen heeft affiniteit met technisch beheer of facility management en heeft baat bij ontzorging, efficiency, kostenbesparing, tevreden gebruikers, duurzaamheid, foutloze communicatie en een goede conditie van de portefeuille.

In deze lezing wordt de ontwikkeling van technisch beheer verduidelijkt: vroeger en nu. De huidige trends zoals:smart buildings en digitalisering. Wat kost een beheerder een storingsmelding, een KCC en beheersoftware? Waar liggen de grootste kansen om de kosten naar beneden te brengen? Oplossingen worden aangereikt door interactief met de zaal de vragen te beantwoorden.