Bezoekers Exposanten
inlog exposant

Voorlopig lezingenprogramma

Rob Besseling

ERVARING

Commercieel Directeur
VITAM
februari 2019 - heden
Verantwoordelijk voor de marketing- en sales-activiteiten van VITAM. Met lekker eten en drinken verleiden we onze gasten tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Als ondernemende cateraar werken we iedere dag vanuit onze visie: vitale mensen in een vitale wereld.

Owner
The Out of Home Company
november 2014 – januari 2019
Verschillende korte en lange opdrachten op verschillende plekken in de foodservice keten.

(Managing) Partner
Branddoctors
januari 2012 – september 2014
Strategisch marketing advies voor m.n. organisaties in de foodsector.

Managing Director
FFC (Kwalitaria)
januari 2010 – december 2011
Verantwoordelijk voor de franchise-activiteiten van verschillende formules, waaronder Kwalitaria.

Out of Home Directeur
Coca-Cola Enterprises Nederland
december 2005 – december 2009
Verantwoordelijk voor alle omzet buiten supermarkten.

Lezingen door: Rob Besseling, Vitam


..............................................................................................................................................................................................................................
Woensdag
13:30 - 13:50
Zaal 2
Catering

Welke trends drijven de verandering in de cateringbranche?

Stipt om 12.00 uur wandel je in colonne richting kantine, met roestvrijstalen meubels, witte tegels en ongemakkelijke stoelen. Het aanbod: een broodje kaas, ham of gezond. Misschien een soepje en wat rauwkost. En een kroketje, in ieder geval op vrijdag… Gelukkig zien we nu een heel ander beeld: een sfeervol bedrijfsrestaurant met een uitgebreid, kwalitatief aanbod. Dat is steeds vaker de norm, gedreven door veranderend consumentengedrag én werkgevers die inzien welke rol de restauratieve dienst binnen de organisatie kan vervullen. Wat is de volgende stap? Welke trends hebben invloed op de manier waarop cateraars hun dienstverlening invullen? In deze lezing laten we zien welke trends de veranderende rol van het bedrijfsrestaurant drijven.