Exposanten
inlog exposant

Voorlopig lezingenprogramma

Ron Teeuw

ERVARING

Manager
Blomsma Print & Sign
november 2000 - heden
Blomsma Print & Sign is al meer dan 35 jaar actief als producent van breed uiteenlopende signtoepassingen en folietoepassingen. Door middel van buitenreclame, gevel- en lichtreclame, voertuigbestickering, interieurdecoratie & -renovatie, zonwerende folie en veiligheidsfolie helpt Blomsma Print & Sign haar klanten aan het bouwen van het merk en het overbrengen van de gewenste boodschap. Blomsma Print & Sign is één van de slechts drie “Platinum” 3M partner in Nederland, met als voordeel dat we de meest uitgebreide garanties op geleverde toepassingen kunnen geven.

SPECIALISATIE

Visuele communicatie
-

Restyling
-

Indoor signing
-

Outdoor signing
-

Lezingen door: Ron Teeuw, Blomsma Print & Sign


..............................................................................................................................................................................................................................
Woensdag
14:30 - 14:50
Zaal 3
Communicatie

Hoe maak ik mijn DNA als startpunt voor effectieve signing in en om het pand?

Stel u eens voor dat de wereld om u heen een theater is en uw bedrijf/merk is de hoofdrolspeler. U zou er alles aan doen om te zorgen dat de juiste mensen uw verhaal horen. Een van de belangrijkste plekken om uw verhaal te vertellen is uw pand. Van uw logo op de gevel tot de aankleding van uw vergaderkamers en de belettering op uw bedrijfsauto's: als u er in slaagt uw verhaal te vertellen door middel van signing, snappen mensen direct wat u doet en hóe u het doet. In deze presentatie worden concrete voorbeelden en tips hoe u het DNA van uw bedrijf vertaalt in effectieve signing aangereikt. Weg van de verzameling losse bordjes en op naar 'story telling' via signing.