Exposanten
inlog exposant

Voorlopig lezingenprogramma

Tom Koenderman

ERVARING

Directeur/Founder/New business strategist
Cloud Garden
augustus 2016 - heden
I am very passionate about entrepreneurship and Innovation, I believe that the power of a strong network behind innovation will result in solutions to the world's greatest hurdles.

Founder and owner
Torentuin V.O.F.
september 2015 – augustus 2016
During this period I was in charge of a small team of engineers with whom, I have designed a product that is ready for the market.

OPLEIDING

Biologie
Universiteit Utrecht
januari 2011 – januari 2016

High School
International Baccalaureate
januari 2007 – januari 2011
I attended the International School of Hilversum

Lezingen door: Tom Koenderman, Cloud Garden


..............................................................................................................................................................................................................................
Woensdag
10:30 - 10:50
Zaal 4
Binnenklimaat

Hoe kun je met planten en water het binnenklimaat beïnvloeden?

Middels sensortechniek kunnen wij het binnenklimaat monitoren en analyseren. Hiermee kan een advies gegeven worden dat bijdraagt aan het verbeteren van klimaatinstallaties in een gebouw. Hoe moet dit? Niet onbelangrijk is ook de conditie van deze installaties. Wat voor invloed hebben zij op het binnenklimaat? Wat is de rol van decentrale oplossingen (groene wanden en waterwanden)? Wat draagt de toegevoegde waarde van natuurlijke elementen in een interieur (Biophilic Design) hieraan bij? Beïnvloedt dit de mens? Als laatste onderwerp wordt toegelicht dat het realiseren van een goed en gezond binnenklimaat een stijging van de productiviteit/creativiteit van medewerkers teweeg brengt, het ziekteverzuim terugdringt en de stress reduceert.