Exposanten
inlog exposant

Voorlopig lezingenprogramma

Joep Rovers

ERVARING

Co-owner
Werk Atleet
oktober 2017 - heden
Werk Atleet focust op het in beweging brengen van werkend Nederland (Den Bosch, Eindhoven en Amsterdam). We brengen verschillende innovatieve en actieve teambuilding clinics en sportprogramma’s naar iedere organisatie en we gaan samen met de organisatie aan de slag met: beweging, voeding en ontspanning. de sportprogramma's worden opgebouwd vanuit sporten als o.a. Bootcamp, Boksen en Yoga. Met deze pijlers zorgen we dat elke werknemer energieker, frisser en vitaler op de werkvloer verschijnt.

OPLEIDING

Fitness Trainer Branche A
NHA
december 2018 – december 2018

BBA - Hotelmanagement
Hotel Management School Maastricht
september 2013 – september 2017
/

Lezingen door: Joep Rovers, Werk Atleet


..............................................................................................................................................................................................................................
Donderdag
14:30 - 14:50
Zaal 2
Gezonde werkplek

Hoe zet je een vitaliteitsprogramma duurzaam in?

Vitaliteit op de werkvloer is een hot topic. Vitale werknemers worden met de dag belangrijker, maar om dit onderwerp op een juiste, laagdrempelige en duurzame manier aan te pakken blijkt nog wel eens een lastig punt te zijn.Tijdens deze lezing gaan we het samen hebben op welke manier je ervoor kunt zorgen dat een vitaliteitsprogramma meer wordt dan enkel een hype. Een vitale uitstraling is steeds belangrijker en moet onderdeel worden van het DNA. Hoe zorg je hiervoor? Wij helpen je graag!

Woensdag
11:00 - 11:20
Zaal 5
Gezonde werkplek

Hoe optimaliseer je focus & verbeter je daarmee vitaliteit?

Door optimale focus ben je productiever en dat geeft een goed gevoel. Niks is zo fijn als 'er lekker inzitten' met je werkzaamheden. Er zijn een aantal tactieken die zeer toegankelijk zijn en waarmee bewezen is dat de focus verbeterd wordt. Focus, een geweldig iets als je het op de juiste manier gebruikt. Een geweldige uitoefening zorgt ook nog eens voor verbeterde vitaliteit.