Home » Oplossingen » Meer groen = meer poen

Meer groen = meer poen

Een beetje plat gesteld: meer groen is meer poen. Zo kunnen groene oplossingen voor de werkomgeving  mede worden geduid. Want planten zorgen voor circa vijftien procent meer productiviteit op de werkvloer.

Er zijn leveranciers die voor een groene oplossing kunnen zorgen. Neem Atalian, een dienstverlener met aandacht voor enthousiaste medewerkers, duurzaamheid en persoonlijk contact. Daarin past de groene oplossing. Met als prettige bijkomstigheid dat het de productiviteit ten goede komt.

Een groene omgeving stimuleert, motiveert en inspireert. In zo’n natuurlijke omgeving zijn werknemers op hun best en voelen bezoekers zich welkom.

„Dus wilt u een zonnige, schaduwrijke of een vooral biodiverse buitenruimte? Wij maken een passend ontwerp, leggen het vakkundig

aan en zorgen voor het beheer en onderhoud ervan. We leggen trouwens ook paden aan en plaatsen meubilair. Alles voor een prettige en leefbare buitenruimte waar u jaren plezier van heeft,” belooft Atalian.

De groene oplossingen slaan niet alleen op interieurbeplanting om het werkplezier te verhogen. Daartoe behoren ook kerstdecoraties: „Onze service kan u uitkomst bieden. U haalt gezelligheid in huis, geniet een aantal weken onbekommerd van de pracht en praal en heeft na de feestdagen snel uw vertrouwde opgeruimde kantooromgeving weer terug.”

Ook met fruit – „Het gezonde tussendoortje voor op kantoor”- groen wanden, bloemen en geurbeleving probeert Atalian wat te doen aan het verbeteren van de gemoedstoestand van de medewerkers.

Meer informatie