Home » Slimme werkplek » Met een crm systeem kosten en tijd besparen (196)

Met een crm systeem kosten en tijd besparen (196)

Het aanbod van crm systemen in vele vormen duidt op hun veelzijdige karakter. Juist daarom is het verstandig om het gebruikte crm-systeem van tijd tot tijd tegen het licht te houden. Niet alleen vanwege de veranderende omstandigheden van de eigen organisatie, maar ook vanwege zich alsmaar ontwikkelende aanbod. Overstappen is wellicht niet gemakkelijk, maar star blijven vasthouden aan het bestaande zou weleens veel duurder kunnen zijn.

Let bij de beoordeling van het bestaande crm-systeem is op de eerste plaats afhankelijk van de aard van de organisatie. Een abonnementenorganisatie als een uitgeverij stelt daar andere eisen aan dan een machinefabrikant. Heeft de eerste vooral behoefte aan de verwerking van grote aantallen, de tweede zal veeleer letten op de mogelijkheden van het contractbeheer.

Ook is van belang in hoeverre het crm-systeem geïntegreerd kan worden met andere beheersystemen, zoals dat van werkplek- vastgoed- of campagnebeheer. En aansluit op de verschillende soorten management, zoals dat tickets, projecten of klanten. In die gevallen is het van grote waarde, dat de leverancier altijd thuis geeft, zodat er gedurende het gehele Bezoekers die proces een beroep op kan worden gedaan.

Bezoekers die hun bestaande crm-systeem zijn ontgroeid, teveel verschillende functies verwarrend vinden, naar nieuwe toepassingsmogelijkheden op zoek zijn of te weinig ondersteuning van hun huidige leverancier krijgen, kunnen op de beursvloer kennis maken met meerdere aanbiedingen.

Foto Lime Technologies, Op de beursvloer valt de nodige kennis en informatie op te doen omtrent crm-systemen.

Deelnemers onder het thema Slimme werkplek

Batenburg

Standnummer: C7

Swycs

Standnummer: 11.3.07

SALTO Systems

Standnummer: 10.4.01

Lime

Standnummer: 11.0.02

TopDesk

Standnummer: 11.3.05

Vecos

Standnummer: 10.3.11

meer deelnemers