Home » Kantoorinrichting » 187. Nadelen kantoortuin op te lossen met wandafscheidingen

187. Nadelen kantoortuin op te lossen met wandafscheidingen

187. Nadelen kantoortuin op te lossen met wandafscheidingen

Dat veel kantoortuinen niet langer gewenst zijn, houdt niet in dat menige organisatie er in de komende jaren nog mee opgescheept zal zitten. Langlopende huurcontracten, vloerindeling en ruimtegebrek zorgen er voor dat menig werknemer nog wel een tijdje in een kantoortuin blijft zitten. Wat natuurlijk niet betekent, dat er niets aan gedaan kan worden, want met afscheidingen kan menige kantoortuin zodanig opgedeeld worden, dat de noodzaak om te verhuizen niet langer meer noodzakelijk is.

Inmiddels zijn er de nodige soorten afscheidingen op de markt, zoals planten(bakken), schermen, gordijnen en zelfs aparte werkruimten voor werkplekken. Voor welk oplossing ook gekozen wordt, de afscheiding van collega’s staat steeds voorop. Hetzij uit gezondheidsoverwegingen, dan wel vanwege het terugdringen van geluidsoverlast.

De traditionele wandafscheidingen hebben inmiddels grote veranderingen ondergaan. Zij kunnen, stilstaand, hangend of rijdend geplaatst worden en zijn er in alle hoogten en breedten. Ook kunnen zij akoestisch gemaakt worden, zodat de geluidsabsorptie optimaal is. Zij kunnen niet alleen toegepast worden om ruimten te verdelen, maar ook als schermen tussen twee tegenover geplaatste bureaus.
Meer lezen

Foto Aandachttrekkers, De variatie van afscheidingen op kantoor is nagenoeg eindeloos.
24ste Editie:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken