Home 9 Oplossingen 9 Nieuwe planning tool vereenvoudigt gebouwbeheer

Nieuwe planning tool vereenvoudigt gebouwbeheer

PlanRadar, leverancier van een projectmanagement platform voor de bouw- en de vastgoedsector, heeft een nieuwe planningtool geïntroduceerd. De oplossing is ontworpen om de uitdagingen in de bouw en het beheer van vastgoed te vereenvoudigen. Het biedt de gebruiker een duidelijk overzicht van alle projecten en teams en helpt bovendien de deadlines te halen.


De nieuwe ‘Gantt View’ versterkt PlanRadar’s bestaande platform door de belangrijkste projectfases te visualiseren. In tegenstelling tot andere vergelijkbare tools werkt de ‘Gantt View’ met de bestaande ‘ticket-functionaliteit’. Dat maakt de oplossing van PlanRadar efficiënter, flexibeler en gebruiksvriendelijker. Gebruikers kunnen projecten nauwkeurig plannen en ze kunnen duidelijke en inzichtelijke grafieken maken van takenlijsten, mijlpalen en acties met hoge prioriteit. Daarnaast helpt de tool om potentiële problemen vroegtijdig te identificeren, wat vertragingen voorkomt. Zo blijven projecten op schema.

Het systeem kan prima samenwerken met andere populaire plantools. Klanten kunnen planningen uit bijvoorbeeld Primavera P6, Microsoft Project of ASTA Powerproject importeren. Vervolgens kunnen gebruikers PlanRadar-tickets aan de planning hangen en indien nodig de projectfases in PlanRadar wijzigen.