Nieuwsbank

Heeft u interessante informatie of kennis te melden aan de ruim 65.000 facilitair managers en gebouwbeheerders, die iedere week het e-zine van het Facilitair Journaal op hun zakelijke e-mailadres toegestuurd krijgen? Plaats deze informatie of kennis dan op zijn Nieuwsbank.

Vul hieronder uw inbreng in. Begin met de titel, ga verder met uw tekst en voeg eventueel foto’s en dossieronderwerpen toe. Zodat de redactie met de aangeleverde informatie een nieuwswaardig bericht kan schrijven, dat meerwaarde heeft voor zowel uw organisatie als de ruim 65.000 facilitair managers en gebouwbeheerders in Nederland en Vlaanderen, die bij de uitgever voor deze website zijn geregistreerd en het bericht en uw informatie kunnen lezen.

In beginsel maakt de redactie van alle aangeleverde informatie en kennis een bericht, waarin wordt verwezen naar de aangeleverde bijdrage, tenzij dat het aangeleverde ongeschikt is. Dat kan om uiteenlopende redenen het geval zijn. Zodra een bericht wordt geplaatst van uw bijdrage gebruik gaat maken, krijgt u een geautomatiseerde bevestiging.

Ingeval u een speciale boodschap hebt en u wilt niet wachten op onze bevestiging neem dan contact op met onze communicatie-adviseur Edwin.vd.Ven@facilitairjournaal.nl.