Bezoekers Exposanten

Noviteiten(plein)

Het Noviteitenplein zal ook tijdens de editie 2020 een mooie plek op de beursvloer krijgen. Dankzij de bevindingen van afgelopen editie kunnen de noviteiten nog beter gepresenteerd worden. Zo zijn naast veel noviteiten van deelnemers ook die van deelnemers aan de FGNoviteitenprijs 2020 op het plein te bekijken zijn. Neem het plein daarom zeker op in uw bezoek.

10de FGNoviteitenprijs
De FGNoviteiten juryprijs zal op woensdag 29 januari voor de negende keer worden uitgereikt. De prijs is bedoeld ter stimulering van de ontwikkeling van de vakgebieden facilitair management en gebouwbeheer. Noviteiten dragen bij aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en omgeving. Of het nu gaat om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen, hergebruik van grondstoffen, producten die watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving, waardoor het aantal ziekmeldingen daalt. Daarom wordt er tijdens de beursdagen veel aandacht besteed aan innovaties binnen de sector.

In de afgelopen edities van de jaarlijkse noviteitenprijs sloten zich mooie producten en diensten aan in de rijtjes winnaars en genomineerden. Wie dat tijdens editie 2020 gaan worden, zullen we weten tijdens de prijsuitreikingen. U bent uiteraard van harte welkom op de prijsuitreiking op het Noviteitenplein op donderdag.