Exposanten

Noviteiten(plein)

Voor de 9e keer wordt de FGNoviteiten juryprijs uitgereikt ter stimulering van de ontwikkeling van de vakgebieden facilitair management en gebouwbeheer. Noviteiten dragen bij aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en omgeving. Of het nu gaat om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen, hergebruik van grondstoffen, producten die watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving, waardoor het aantal ziekmeldingen daalt. Daarom wordt er tijdens de beursdagen veel aandacht besteed aan innovaties binnen de sector.

Twee prijzen
De winnaar van de juryprijs wordt bepaald door een onafhankelijke jury, aangewezen door het bestuur van de stichting Dag van de werkplek. Net als afgelopen editie zal ook in 2019 weer en publieksprijs worden uitgereikt. Bekijk dit najaar de deelnemerslijst dus goed en vergeet niet uw stemmen uit te brengen!

Noviteitenplein
Ook het Noviteitenplein zal weer een mooie plek op de beursvloer krijgen. Dankzij onze bevindingen van afgelopen editie, toen het plein voor het eerste geïntroduceerd werd, kunnen we het ontwerp van het plein bijschaven, zodat de noviteiten nog optimaler gepresenteerd kunnen worden. Alle deelnemers aan de FGNoviteitenprijs 2019 zullen op het plein te bewonderen zijn. Neem het plein daarom zeker op in uw bezoek.

Afgelopen edities hebben mooie producten en diensten zich aangesloten in het rijtje winnaars. Wie dat voor editie 2019 wordt, zullen we volgende jaar weten tijdens de prijsuitreikingen. U bent van harte uitgenodigd om beide uitreikingen op het Noviteitenplein bij te wonen.