Bezoekers Exposanten

Jaarbeurs goed bereikbaar met zowel de Auto als OV

De Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, naast het centraal station. Jaarbeurs is zowel met het openbaar vervoer als met de auto dus goed bereikbaar.

Trein
Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs. Plan hier uw reis

Parkeeradvies
Jaarbeurs heeft maar liefst 6.500 eigen parkeerplaatsen. Bekijk hiervoor de plattegrond. P1, P3 en P4 zijn de dichtbij gelegen parkeerplaatsen wanneer u de vakbeurs bezoekt.

Auto
Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein

Mindervaliden
Op het Jaarbeurs terrein kunt u terecht met de gehandicaptenparkeerkaart. U kunt op elk parkeerterrein van Jaarbeurs (gratis) parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen. Voor uw bezoek kunt u het beste parkeren op P1. Zijn de plaatsen bezet dan kunt u ook nog op P4 terecht waar een aantal vaste parkeerplekken zijn gereserveerd voor mindervalide bezoekers.

Elektrisch oplaadpunt
Op parkeerterreinen P1, P4 en op het VIP terrein vindt u oplaadpunten voor elektrische auto's en motorfietsen.