Exposanten

Frequently asked questions

De vakbeurs wordt gehouden op woensdag 23 januari, donderdag 24 januari en vrijdag 25 januari in de Jaarbeurs in Utrecht

Woensdag 23 januari: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 24 januari: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 25 januari: 10.00 - 17.00 uur

Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

De toegang tot de vakbeurs is inderdaad gratis. Het enige dat u moet doen is zich online via de website van de vakbeurs voorregistreren, zodat wij u uw toegangsbadge kunnen toesturen. Vanaf november zal de voorregistratie geopend zijn.

U vindt de entree van de vakbeurs op de kop van Hal 1. Dit is aan de zijde van het station.

Uw badge wordt begin januari naar u verstuurd per post. Na 7 januari is het niet meer mogelijk de badges per post toe te zenden. U ontvangt een e-mail met de bevestiging van uw registratie en uw toegangsbadge. Print deze uit en neem deze mee naar de beursvloer.

Indien u geen badge heeft ontvangen maar u heeft zich wel geregistreerd dan kunt u gewoon naar de Jaarbeurs komen. Wij printen dan ter plekke uw toegangsbadge uit. Dit geldt ook voor alle bezoekers die zich niet voorregistreerd hebben en de beurs willen bezoeken. Ook zij kunnen naar de Jaarbeurs komen en daar alsnog het registratieformulier invullen.

De Jaarbeurs heeft maar liefst 6.500 eigen parkeerplaatsen. Bekijk hiervoor de plattegrond. P1, P3 en P4 zijn de dichtbij gelegen parkeerplaatsen waar u gebruik van kunt maken, wanneer u de vakbeurs bezoekt.

Mindervaliden
Op het Jaarbeurs terrein kunt u terecht met de gehandicaptenparkeerkaart. U kunt op elk parkeerterrein van Jaarbeurs (gratis) parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen. Voor uw bezoek kunt u het beste parkeren op P1. Zijn de plaatsen bezet dan kunt u ook nog op P4 terecht waar een aantal vaste parkeerplekken zijn gereserveerd voor mindervalide bezoekers.

Er zitten geen kosten aan het bijwonen van een lezing en u hoeft zich ook niet aan te melden. Met uw toegangsbadge kunt meteen de lezingenzaal binnen lopen.