Exposanten
inlog exposant
NL EN

Algemene informatie

Datum
Woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 januari 2019.

Openingstijden
Woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Adres Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL
Utrecht

Gratis entree, wel online registreren  
Het bezoeken van de vakbeurs is gratis. Bezoekers dienen zich wel online via de website van de vakbeurs voor te registreren. Zij voorkomen hiermee wachttijd bij de ingang. Wij sturen begin januari de toegangsbadges op, zodat bezoekers tijdig in het bezit zijn van hun badge. Uiteraard is er op de beursvloer ook de mogelijkheid om zich te registreren. Men krijgt dan meteen op de beursvloer een badge.

Organisatie
De organisatie van de vakbeurs is in handen van HoLaPress Communicatie. Behalve vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Nederland en België is onder meer het Kennis- en informatiecentrum Facilitair & Gebouwbeheer een productie van het bedrijf.

Kennisdagen en Bedrijfsworkshops
Zusterorganisatie HoLaPress Congresbureau organiseert de Kennisdagen Facilitair management & Gebouwbeheer en Bedrijfsworkshops op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Tijdens deze dagen, waar alle professionals uit de sector zich voor kunnen aanschrijven, worden verschillende cursussen georganiseerd om professionals de mogelijkheid te bieden om in één dag hun kennis te verrijken.

Vragen?
U kunt altijd contact met ons opnemen via het telefoonnummer: +31 (0)40 - 208 60 00 of door een mailtje te sturen naar: info@holapress.com