Bezoekers Exposanten
inlog exposant

Algemene informatie

Data en openingstijden
Woensdag 23 januari 2019 van 10.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 24 januari 2019 van 10.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 25 januari 2019 van 10.00 uur tot 17.00 uur


Adres Jaarbeurs

Jaarbeursplein
3521 AL
Utrecht


4 Vakbeurzen, eén beursvloer

De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer bestaat uit één beursvloer, waar de bezoekers bestaan uit de verantwoordelijken en professionals voor het facilitair domein en gebouwbeheer uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg. Voor deze doelgroepen communiceert de organisatie met een eigen vakbeurs: BedrijfFacilitair, OnderwijsFaciliair, OverheidFacilitair en ZorgFacilitair.


Gratis entree, wel online registreren  

Het bezoeken van de vakbeurs is gratis. Bezoekers kunnen zich wel online via de website van de vakbeurs voorregistreren. Zij voorkomen hiermee wachttijd bij de ingang. Vanaf begin januari stuurt de organisatie alle voorgeregistreerden een toegangsbadge op, zodat bezoekers tijdig in het bezit zijn van hun badge. Uiteraard is er op de beursvloer ook de mogelijkheid om zich te registreren en ontvangt de geregistreerde bij de ingang van de beursvloer een badge.


Organisatie

HoLaPress Communicatie organiseert in Nederland (Utrecht) en Vlaanderen (Antwerpen) de vakbeurzen Facilitair & Gebouwbeheer. Daarnaast is onder meer het Kenniscentrum Facilitair & Gebouwbeheer een productie van het bedrijf.


Kennisdagen en Bedrijfsworkshops

Zusterorganisatie HoLaPress Congresbureau organiseert de Kennisdagen Facilitair management & Gebouwbeheer, bedrijfsworkshops op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Tijdens deze dagen, waar alle professionals uit de sector zich voor kunnen inschrijven, worden verschillende cursussen georganiseerd om professionals de mogelijkheid te bieden om in één dag hun kennis te verrijken.


Vragen?

U kunt altijd contact met de organisatie opnemen via het telefoonnummer: +31 (0)40 - 208 60 00 of door een e-mail te sturen naar: info(at)holapress(dot)com.