Bezoekers Exposanten
inlog exposant

Noviteiten(plein)

Voor de 9e keer wordt de FGNoviteiten juryprijs uitgereikt ter stimulering van de ontwikkeling van de vakgebieden facilitair management en gebouwbeheer. Noviteiten dragen bij aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en omgeving. Of het nu gaat om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen, hergebruik van grondstoffen, producten die watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving, waardoor het aantal ziekmeldingen daalt. Daarom wordt er tijdens de beursdagen veel aandacht besteed aan innovaties binnen de sector.

Twee prijzen
De winnaar van de juryprijs wordt bepaald door een onafhankelijke jury, aangewezen door het bestuur van de stichting Dag van de werkplek. Net als afgelopen editie zal ook in 2019 ook weer een publieksprijs worden uitgereikt.

Noviteitenplein
Ook het Noviteitenplein zal weer een mooie plek op de beursvloer krijgen. Dankzij onze bevindingen van afgelopen edities, kunnen we het ontwerp van het plein bijschaven, zodat de noviteiten nog optimaler gepresenteerd kunnen worden. Alle deelnemers aan de FGNoviteitenprijs 2019 zullen op het plein te bewonderen zijn.

Afgelopen edities hebben mooie producten en diensten zich aangesloten in het rijtje winnaars. Wie dat voor editie 2019 wordt, zullen we volgend jaar weten. Houd de website goed in de gaten want meer informatie over de FGNoviteitenprijs volgt in het najaar.