Bezoekers Exposanten
inlog exposant

Over de vakbeurs

Drie dagen lang, van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 januari 2020, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 22 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken. Daarom mag u op dit evenement echt niet ontbreken.

Breed vakgebied
Met facilitair en gebouwbeheer richten wij ons op een breed vakgebied waar veel gerelateerde onderwerpen onder vallen. Denk hierbij aan onderwerpen van afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groen op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot receptie, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering. Bent u benieuwd of ook het onderwerp waar uw bedrijf onder valt op de beursvloer te vinden is? Kijk dan snel in de trefwoordenlijst. Misschien bent u wel de eerste op de beursvloer!

Kennisoverdracht
Wilt u graag uw kennis delen? Naast een stand op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, kunt u ook uw kennis delen, door een lezing te geven tijdens een van de symposia op de beursvloer. Tevens kunt u meestrijden voor de FGNoviteitenprijs 2020, welke door onze jury op de beursvloer wordt uitgereikt aan het meest innovatieve product of dienst uit de sector.

Geinteresseerd in de mogelijkheden? Vraag dan vandaag nog een informatiepakket aan en mis onze 22ste editie niet.

Wil u op de hoogte blijven van alle actuele zaken rondom de vakbeurs, volg ons dan via Twitter of Linkedin.