Exposanten
inlog exposant
NL EN

Waarom deelnemen?

Natuurlijk beschikt uw bedrijf over een vaste klantenkring en een wervingsbeleid voor nieuwe klanten. Maar hebt u zich daarbij al gerealiseerd, dat de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer om meerdere redenen daarop een welkome aanvulling vormt?

OMDAT géén vakevenement op het gebied van facilitair management en/of gebouwbeheer zóveel kwalitatieve eindgebruikers op de beursvloer heeft als de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, zo blijkt uit het Bezoekersprofiel.

OMDAT de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op het gebied van facilitair management en/of gebouwbeheer met zijn honderden standhouders zóveel gevarieerdheid aan facilitair verantwoordelijken en gebouwbeheerders biedt, dat zijn bezoekers nauwelijks nog andere evenementen bezoeken.

WAARDOOR u uw vaste klantenkring en nieuwe klanten nergens voor een geringere investering kunt ontmoeten, informeren en/of uw kennis laten meedelen.

DAAROM is de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer een must voor iedere organisatie die producten en/of diensten op het gebied van facilitair management en/of gebouwbeheer aanbiedt. Twijfelt u eraan of u goed zit? Vergelijk uw bedrijfsactiviteit(en) dan met wat u op de beursvloer aantreft aan producten en diensten.

DEELNEMEN aan Facilitair & Gebouwbeheer kan op verschillende manieren. U kunt kiezen voor een zelfstandige stand, een stand op gebouwbeheer of voor een paviljoenstand. Zelfstandige stands zijn minimaal 16 vierkante meter, paviljoenstands zijn standaard 9 vierkante meter.

Hebt u interesse, vragen of opmerkingen? Als de organisatie u meer informatie moet sturen, maak dan gebruik van het contactformulier.