Bezoekers Exposanten
inlog exposant

Waarom deelnemen?

Natuurlijk beschikt uw bedrijf over een vaste klantenkring en een wervingsbeleid voor nieuwe klanten. Maar heeft u zich daarbij al gerealiseerd, dat de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer om meerdere redenen daarop een welkome aanvulling vormt?

Uit het Bezoekersprofiel blijkt:

  • Dat geen enkel vak-evenement op het gebied van facilitair management en/of gebouwbeheer, zoveel kwalitatieve eindgebruikers oplevert.
  • Dat bezoekers nauwelijks nog andere evenementen bezoeken, aangezien de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer met zijn honderden standhouders veel variatie biedt.

U kunt uw vaste klantenkring en nieuwe klanten op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer ontmoeten, informeren en/of laten deelnemen aan een kennisoverdracht via een van de symposia.
Hierdoor is de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer een must voor iedere organisatie die producten en/of diensten aanbied op het gebied van facilitair management en/of gebouwbeheer.

Twijfelt u eraan of u goed zit? Vergelijk dan uw bedrijfsactiviteit(en) met wat u op de beursvloer aantreft aan producten en diensten. U kunt deelnemen op 2 verschillende manieren: een zelfstandige stand of een stand op gebouwbeheer (zelfstandige stands zijn minimaal 16 m2).

Heeft u interesse, vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie, maak dan gebruik van het contactformulier.