Exposanten
inlog exposant

Standhouders bouwt zelf:

Opbouwkosten:
Gedurende de opbouwdagen bent u als standbouwer / standhouder te gast bij de beursorganisator HoLaPress Communicatie in de Jaarbeurs te Utrecht. Als een goed gastheer verzorgd HoLaPress voor u vele diensten er services. In de afgelopen jaren zijn de kosten van deze diensten en services aanzienlijk gestegen. Gezien de aanmerkelijke kostenstijgingen is de organisator genoodzaakt deze kosten aan standbouwers door te berekenen. Deze kosten bestaan onder andere uit, beveiliging, brandweer, Arbo, schoonmaak beursvloer, inzameling en afvoer van afval, EHBO, verwarming en elektriciteit enzovoort.

Naast de kostenstijgingen is de beursorganisator van mening dat hospitality een basis begrip vormt voor een facilitaire beurs en gasten moeten worden ontvangen in een prettige werkomgeving, De beursorganisator stelt zich ten doel hiervoor de juiste voorwaarden te scheppen. Uiteenlopend van een verlichting, een goede kop koffie of thee tot een schoon toilet. Tijdens de editie 2019 van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer zal hiertoe onder andere een gratis koffie/ thee voorziening ter beschikking worden gesteld.

De kosten voor deze diensten en service worden aan u op basis van een staffelmodel aan uw als standbouwer/ standhouder doorberekend. De staffel is gebaseerd op het aantal te bouwen m2 vloeroppervlak en worden gemaximaliseerd op een bedrag van € 225,00 per stand.

Staffel
Kosten per stand;

De eerste 10 m2  € 10,00 per m2
De tweede 10 m2 € 7,50 per m2
Alle volgende m2 € 5,00 per m2

Bijvoorbeeld

Een stand van 10 m2 = 10 X € 10,00 = € 100,00 totaal
Een stand van 25 m2 = 10 x € 10,00 + 10 X € 7,50 + 5 X € 5,00 = € 200,00 totaal
Een stand vanaf 30 m2 = gemaximaliseerd = € 225,00 totaal

Wanneer u een stand bouwt die groter is dan 25m2 dan blijven de kosten maximaal €225,-

 

Prijzen exclusief 21% BTW

Voor de door u te bouwen stand ontvangt u een factuur, welke voorafgaand aan het verzenden van toegangspolsbandjes dient te zijn voldaan. Indien de factuur niet is voldaan ontvangt u geen polsbandjes voor het bouwen en kan er geen toegang tot de beursvloer worden verleend.

Indien de opbouwkosten niet op tijd zijn betaald en u wenst toch toegang tot de beursvloer, dan dienen de kosten ter plaatsen te worden voldaan. De kosten worden in dat geval verhoogd met een toeslag van € 100,00 administratiekosten. Daarnaast dient u ter plaatsen voor elke medewerker(ster) een polsbandje aan te kopen á raison van € 25,00 per persoon. Het is dus van belang de opbouw kosten vooraf te voldoen.