Exposanten
inlog exposant

Geldt voor iedereen

Opbouwdagen:
Tijdens de opbouwdagen dienen standhouders die de beursvloer wensen te bezoeken in het bezit te zijn van een polsbandje. Deze polsbandjes kunnen worden besteld via de bestelsite. Na goedkeuring van de bestelling worden de aangevraagde polsbandjes per post toegezonden aan de standhouder.

Indien niet in het bezit van een polsbandje dient door de standhouder een polsbandje te worden gekocht a raison van €25,00 per stuk. De door HoLaPress verstrekte badges voor de beursdagen zijn tijdens de opbouwdagen (zondag, maandag en dinsdag) niet geldig. Geen bandje geen toegang, na aankoop van een polsbandje kan toegang worden verleend. De beveiliging heeft een strikte opdracht om hierop toe te zien. Polsbandjes van standhouders dienen op naam te worden aangevraagd.

Standhouders dienen voor hun standbouwer een tijdslot te reserveren. Dit kunnen zij doen via ExpoPoint van de Jaarbeurs.

Beursdagen:
Op de beursdagen, woensdag, donderdag en vrijdag, dienen standhouders in het bezit te zijn van een badge. Geen badge dan geen toegang. Badges kunnen worden aangevraagd via de bestelsite van HoLaPress en worden per post bezorgd bij de standhouder. De badge dient te zijn voorzien van bedrijf en naam van medewerker(ster) standhouder.

Indien een standhouder of zij/haar medewerkster geen badge heeft dan kan hij of zij een bezoekersbadge laten maken. Deze persoon heeft dan tot 10.00 uur geen toegang tot de beursvloer en kan pas na opening de beursvloer betreden.