Bezoekers Exposanten
inlog exposant

Hoe wilt u kennis delen in de editie 2020?

In de 22ste editie op 29, 30 & 31 januari 2020 zal wederom de nodige plaats ingeruimd worden voor kennisoverdracht op het gebied van facilitair management, werkplekken, werkomgeving en gebouwbeheer. In aansluiting op de editie, waar ruim 3,5 duizend bezoekers 1 of meer van de 120 lezingen bijwoonden.

Als u kennis wil delen of iemand weet die kennis kan delen, geeft het dan aan ons door. De kennisoverdracht is verdeeld over 40 thema's, die door 3 verschillende sprekers in één themablok worden uitgediept, zodat er 120 verschillende lezingen zijn. Zij delen iedere beursdag hun kennis vanuit hun eigen, verschillende, professionele invalshoek met de bezoekers.

De kennisoverdracht vindt plaats in 5 zalen, waarvan er iedere dag 2 zijn gereserveerd, voor lezingen die specifiek betrekking hebben op de sectoren overheid, zorg of onderwijs. Uiteraard onder voorbehoud van aanbod.

Met deze 120 topsprekers op de beursvloer vormt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 voor het vijfde, achtereenvolgende jaar de belangrijkste kennisoverdracht voor de werkplek, de werkomgeving en de ontwikkelingen op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer van het jaar.

De kwaliteit van de lezingen wordt voor een belangrijk deel gegarandeerd door een commissie van deskundigen onder leiding van de hoofdredactie van het Facilitair Journaal. De commissie beoordeelt alle voorstellen aan de hand van een methodologie, waardoor de kwaliteit van de inhoudelijke kant is geoptimaliseerd.

Dus, bent u die deskundige spreker, weet u wie als zodanig aangemerkt kan worden of hebt u een idee over een onderwerp, dat niet op deze kennisoverdracht mag ontbreken? Laat het ons dan weten.