Noviteiten

Samen naar een facilitair ontmoetingsrijk 2022

Met de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en een ontwikkelde website van het Facilitair Journaal in het vooruitzicht ziet er naar uit, dat 2022 een ontmoetingsrijk 2022 gaat worden.

Natuurlijk eerst met de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, die op 8, 9 en 10 juni 2022 in Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden. Als opvolging van de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden. Het evenement, dat door de coronacrises werd opgeschort, is inmiddels succesvol van start gegaan. Er hebben zich al ruim 200 bedrijven ingeschreven en voor deelname aangemeld.

Van minstens zoveel belang voor een ontmoetingsrijk 2022 zijn de hybride media van het Facilitair Journaal, bestaande uit een magazine, digitaal platform en fysiek evenement (tweedaags). Met zijn tienduizenden unieke bezoekers bieden deze facilitaire media aan zowel aanbieders als facilitair verantwoordelijken de gelegenheid elkaar te ontmoeten; door het gehele jaar heen, op elk gewenst moment en in alle mogelijke vormen.

En begin op 12 april in hotel Van der Valk in Zaltbommel met een informatiebijeenkomst over de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht. Voor niet-standhouders vanaf 9.15 en voor standhouders vanaf 10.45 uur.

Banner nieuwsbank