Onderwerpen

Goed functionerend bedrijfsrestaurant begint met een helder concept

Een bedrijfsrestaurant is een eetgelegenheid in bedrijven, scholen en andere instanties. Vergaderen, feesten en partijen houden en zelfstandige werkplekken creëren binnen de ruimte van het bedrijfsrestaurant zijn – deze Coronacrisis uitgezonderd – niet meer weg te denken. Iedereen houdt van een sfeervol bedrijfsrestaurant met een logisch doordacht concept en een ruim aanbod van producten. Maar wat is nu een sfeervol bedrijfsrestaurant en hoe schep ik dit? Welk concept ga ik hanteren en waarvan is zo’n concept afhankelijk? Welke gezonde producten moet ik aanbieden? Hoe richt ik het geheel in? Moet ik ook een ontbijt en warme maaltijd serveren? Alles in- of uitbesteden? Openingstijden? Dit is slechts een deel van vele vragen die vooraf moeten zijn onderzocht voordat een bedrijfsrestaurant kan worden (her)ingericht of succesvol kan worden. De akoestiek, de verlichting maar ook de wijze van betalen maken deel uit van goed functionerend bedrijfsrestaurant.


Exposanten 2020 + eerdere edities