Home 9 Op naar de 24ste succesvolle editie

Op naar de 24ste succesvolle editie

De voorbereidingen voor de 24ste succesvolle editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 7, 8 en 9 juni 2023 in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Na het evenementenverbod in januari 2021 en 2022 is besloten om in 2023 de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer toch weer in de maand juni te houden. Om ook in de behoefte van een facilitaire vakbeurs in januari 2023 te voorzien, organiseert HoLaPress Communicatie daarom de facilitaire vakbeurs FGNoviteiten-oplossingen op 11, 12 en 13 januari 2023 Voor zowel de standhouders van 2022 als 2023 geldt een kortingsregeling.

Vanzelfsprekend organiseert HoLaPress Communicatie de 24ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer met dezelfde inzet en ijver als de voorafgaande 23 edities. Met dezelfde intensieve bezoekerswerving, maar aangevuld met een digitale ondersteuning van zijn deelnemers. Vooral dit laatste stelt de honderden deelnemers in staat om gedurende 365 dagen te communiceren met de tienduizenden bezoekers van zowel de website als de beursvloer van de vakbeurs.
Facilitair toeleveranciers, die willen deelnemen, sluiten een overeenkomst met de organisatie voor het huren van een standplaats. De standhouders kan deze standplaats naar geheel eigen laten bouwen en inrichten. Het enige waar zij zich aan te houden hebben, is aan het Bouwreglement.

Preferente standbouw
Nieuw is, dat de organisatie in de zomer van 2022 gesprekken voerde met standbouwers voor het maken van afspraken over de levering van standbouw tegen een prijs van maximaal E 100,- per vierkante meter. Zo kunnen de standhouders goedkoper en tegelijkertijd toch representatief deelnemen. Preferente standbouw dus.

Hoe werkt preferente standbouw? Op deze website presenteren de deelnemende standbouwers zichzelf en hun aanbod. Belangstellende standhouders leggen zelf contact. Vervolgens krijgen zij een stand aangeboden, die zij dan zelf beoordelen. Willen zij iets anders dan spreken zij dat zelf af met de standbouwer. Uiteraard kan het zijn, dat standhouders met iedere verandering, meer gaan betalen dan een meterprijs van E 100,-. Het is aan de standhouders hoe duur zij hun stand willen maken.

Ontzorgd deelnemen
Nieuw is ook het concept ontzorgde deelname, dat de organisatie aanbiedt. Na de overheidsverboden op het houden van de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in januari 2021 en 2022 besloot beursorganisator HoLaPress Communicatie om in januari 2023 een facilitaire vakbeurs op basis van ontzorgde deelname aan te gaan bieden. Een deel van de beursvloer van Facilitair & Gebouwbeheer is voor dit vernieuwde concept ontzorgde deelname gereserveerd.

Grote verschillen met de rest van de deelnemers aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is, dat zij niet deelnemen op basis van een plaatsruimte, maar een compleet ingerichte stand krijgen toegewezen. Zij betalen dan ook één prijs voor hun totale deelname en nemen op dit gedeelte van de beursvloer op gelijke wijze als hun buren deel. En vanzelfsprekend even volwaardig als de overige deelnemers met een gehuurde standruimte.

Ook vertrouwd
Vanuit de gedachte om tekortkomingen te verhelpen en het goede te behouden, is in de 24ste editie ook veel vertrouwds gebleven. Waarmee de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023 op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 juni zijn positie als hét nationale evenement van Nederland op het gebied van werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken nadrukkelijk weer waar gaat maken.

Zo voorziet het zalencentrum opnieuw in de behoefte van veel standhouders om hun beursdeelname te onderstrepen met een lezing, waarin zij hun kennis delen met de bezoekers. Verder kunnen zijn de zalen beschikbaar voor standhouders die er een presentatie willen houden, een bijeenkomst willen organiseren of anderszins op een bijzondere wijze een mijlpaal in hun organisatie gestalte willen geven. Voor recepties is het zalencentrum daarentegen niet beschikbaar. Die dienen zoals vanouds op de eigen stand plaats te vinden.

Ook het communicatiepakket is gebleven, maar zal in de aanloop tot de komende editie veel meer tot uitdrukking gaan komen. De beursorganisatie is gaande met een vernieuwing van het platform van de media Facilitair en een nieuwe opzet van de website van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Naar verwachting gaan de nieuwe websites/platformen in de loop van de maand oktober online.

Verder zijn het beleid en de opzet van leadscans, bouwreglement, recepties op de beursvloer, bestellingen, sponsoring, etc. nagenoeg hetzelfde gebleven. De openingstijden zijn met een uur vervroegd, zodat de sluitingsuur van 18.00 naar 17.00 uur is verplaatst. De gratis toegang, beurscatalogus en Koffie voor vroeg vogels zijn eveneens onveranderd gebleven.

Op naar de 24ste:

Preferente standbouw

Ontzorgd deelnemen

Bezoekerswerving

Eén bezoekersregistratie

Contact

Beursteam