Flexibiliteit en elektronisch vergrendelen

Een oplossing met veel flexibiliteit en ouderwetse degelijkheid. Zo’n vergrendeling valt goed te passen in een gebouw met veel veranderende gebruikers.

Het is de ASSA ABLOY PULSE. Naar eigen zeggen een toekomstbestendig systeem dat het beste van elektronische en mechanische beveiliging combineert. Het is een digitaal sluitsysteem met self-powered cilinders en hangsloten.

Dit draadloze toegangssysteem combineert de flexibiliteit van elektronisch vergrendelen met de bekendheid van mechanische beveiliging en vereist geen batterijen of externe stroomvoorziening. Elke gebruiker heeft een programmeerbare sleutel die hem toegang geeft tot een specifieke toewijzing van cilinders of deuren. Met rechten die worden toegewezen via Incedo Business Cloud, een cloudgebaseerde toegangscontrolesoftware, is ASSA ABLOY PULSE eenvoudig in het gebruik, maar kan het ook makkelijk worden bijgewerkt waar en wanneer dat nodig is.

Draadloze vergrendeling
Dankzij de zelfaangedreven cilinders en hangsloten wordt geld bespaard. Er is namelijk geen stroomverbruik aan de deur nodig. Het ASSA ABLOY PULSE digitaal sluitsysteem gebruikt de kinetische energie van het invoeren en draaien van de sleutel om de versleutelde elektronica in het systeem van stroom te voorzien.

„U hoeft enkel de mechanische beveiliging, bestaande uit cilinders in de deuren, te vervangen door de elektronische, self-powered cilinders van ASSA ABLOY PULSE en uw nieuwe elektronische sluitsysteem is klaar voor gebruik.”

De oplossing wordt vooral geschikt geacht voor multi-user plekken sites met veel verkeer en veranderende gebruikers.

Omdat elke gebruiker in het digitale sluitsysteem zijn eigen individueel programmeerbare sleutel heeft, is het geven en intrekken van toegang tot verschillende deuren eenvoudig. „Wanneer een gebruiker niet langer toegang tot uw gebouw nodig heeft, herprogrammeert u deze sleutel voor een nieuwe gebruiker zonder extra kosten.”