Green is the answer!

Groen kan het antwoord zijn op veel vraagstukken;
• Hoe ziet de ideale werkplek eruit?
• Waarom meer groen per m2?
• Weten waarom groen zo belangrijk is voor de werkplek?
• Hoe draagt een goede akoestiek bij aan werk geluk?
• Welke invloed hebben planten op ziekteverzuim?
• Weten hoe wij u kunnen helpen om duurzaamheid echt groene handvatten te geven?

Bij Ambius geloven we in het vergroenen van leef- en werkomgevingen als de sleutel tot welzijn en productiviteit. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te ondersteunen bij het creëren van groene werkplekken. Werkplekbeleving in de breedste zin van het woord, mooi en duurzaam!

Wist je dat onderzoek aantoont dat het toevoegen van planten aan een ruimte niet alleen esthetische voordelen biedt, maar ook aanzienlijke gezondheidsvoordelen met zich meebrengt? Planten helpen de luchtkwaliteit te verbeteren, stress te verminderen, de concentratie te verhogen en zelfs de productiviteit te bevorderen. Met Ambius breng je niet alleen groen in huis, maar ook welzijn en vitaliteit.
Onze expertise strekt zich uit tot verschillende facetten van groene dienstverlening. Of het nu gaat om interieurbeplanting, verticaal groen, geurbeleving, kerstdecoraties, moswanden, bloemen of fruit – Ambius biedt een breed scala aan groene oplossingen om aan elke behoefte te voldoen.

Laten we samen een groenere en gezondere toekomst creëren, waarin we elke ruimte transformeren tot een bron van inspiratie. Met Ambius haal je weldaad en gezondheid in huis – en dat is een investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt.