Oplossingen

Een nieuw elektronisch slotsysteem

Qeeper, nieuw elektronisch slotsysteem dat ook geschikt is voor renovatieprojecten

Elektronische sloten maken lockers en kluisjes flexibeler, multifunctioneler en ruimtebesparender. Geen wonder dat bedrijven, instellingen en pakketbezorgers er graag gebruik van maken. Om de mogelijkheden van elektronische sloten nog beter te kunnen benutten, ontwikkelde Quispel een nieuw elektronisch slotsysteem Qeeper. Qeeper kan worden toegepast in nieuwe lockers en is daarnaast óók uitermate geschikt voor renovatieprojecten waarbij bestaande sloten worden vervangen.

Sleutelvrij en ruimtebesparend
Het elektronische slotsystemen Qeeper heeft als voordeel dat lockers éénmalig óf voor een lange periode kunnen worden toegewezen aan een gebruiker. De basis van Qeeper is een internetplatform, een managementsysteem en een gebruikersvriendelijke app. Binnen het Qeeper managementsysteem wijzen beheerders gebruikersrechten toe en hebben zij een duidelijk inzicht in het gebruik van lockers en kluisjes. Gebruikers openen en sluiten hun lockers met (een handige app op) hun telefoon. Het Qeeper slotsysteem is sleutelvrij en voorkomt daardoor gedoe met sleutelbeheer. Door gebruik te maken van Qeeper kunnen lockers flexibel worden ingezet. Gebruikers kiezen dagelijks de locker van hun voorkeur. Doordat lockers vaker dan ééns per dag kunnen worden uitgegeven, zijn er minder lockers nodig.

Uitermate geschikt voor pakketbezorgers en uitgifte van goederen
Qeeper maakt het mogelijk gebruikers een code te sturen waarmee ze een locker slechts eenmaal kunnen openen. Daarmee is Qeeper ideaal als elektronisch slotsysteem voor (pakket)bezorgers, evenementen, technische diensten en IT-afdelingen. Zij kunnen producten opbergen, doorgeven, afleveren, ophalen of laten retourneren zonder dat daarvoor nog fysiek contact nodig is. Het Qeeper managementsysteem controleert de afgifte en verstuurt automatisch een bericht naar de ontvanger of de afzender. Qeeper is uitermate geschikt voor


renovatieprojecten en situaties waarin oude elektronische sloten technisch niet meer worden ondersteund. Quispel vervangt oude sloten door Qeeper. Oude elektronische sloten die niet meer goed werken, krijgen een tweede leven door ze te upgraden met het Qeeper internetplatform. Organisaties behouden hun oude lockers en elektronische sloten, terwijl ze profiteren van de allernieuwste technologie en mogelijkheden voor hun gebruikers. Quispel uit Deurne ontwikkelt maatwerk oplossingen voor lockers in de zakelijke en publieke ruimte zoals kantoor, in de zorg, het onderwijs, de industrie en evenementen. Ze bouwt gloednieuwe lockers die naadloos opgaan in het interieur en geeft oude lockers een heel nieuw uiterlijk via haar Second Life programma. Quispel ontwikkelt Qeeper in eigen beheer. Qeeper wordt verkocht als stand alone slotsysteem of als onderdeel van een compleet project. Qeeper is 27001 gecertificeerd. Daarmee biedt ze veiligheid op het gebied van informatie en AVG. Het elektronisch slotsysteem is uitgevoerd met een openingsbeveiliging bij stroomuitval en calamiteiten.

Meer informatie
Banner nieuwsbank