Oplossingen

Gemakkelijk hybride werken met handige softwareapplicatie

Thuiswerken of toch naar kantoor? Met handige softwareapplicatie kunnen medewerkers snel een werkplek vinden of laten weten dat ze thuis werken. Ondertussen helpen uitgebreide statistieken en heatmaps facilitair managers bij de keuzes voor voor de kantoorinrichting.

FlexWhere voor Mobiel (Android+iOS) is een makkelijk te gebruiken app waarmee uw medewerkers eenvoudig een werkplek reserveren of een collega vinden. Ze zien een plattegrond van iedere locatie en iedere etage van hun bedrijf. Daarop zijn ook de collega’s te vinden, waaronder BHV’ers. De medewerker kiest zelf een beschikbare werkplek en met enkele klikken is die gereserveerd. Een compleet team moet samenwerken? Dan laten medewerkers het reserveren over aan een bureauplanner. Die legt werkplekken voor een compleet team in één keer vast.

Op kantoor, via de pc of docking station, weet de applicatie precies waar de medewerker aan de slag is. Geen docking station voor de laptop? Geen probleem. De applictatie voor Desktop (Windows+Apple+Linux) geeft de medewerker snel de gebruikte werkplek aan. Hardware, zoals sensoren, is dus niet nodig. Tevens kunnen medewerkers op een display zien of en wanneer een vergaderruimte geboekt is. Dat scheelt inloggen op hun mobiele telefoon, want die gegevens zijn uiteraard ook daar beschikbaar. Voor facilitiar managers zijn er de statistieken. Zie met

heatmaps precies welke werkplekken populair zijn. Schoonmakers weten met een pdf-uitdraai welke werkplek bezet is geweest. Dat scheelt in de kosten. 

Kortom:

  • Reserveer een werkplek
  • Boek een vergaderruimte
  • Lokaliseer een collega
  • Analyseer statistieken
  • Beheer de instellingen
Meer informatie
Banner nieuwsbank