Oplossingen

Het kantoor wordt circulair

Ook op kantoor zijn er veel producten die ook circulair ingekocht kunnen worden. Denk aan: Gerefurbishde bureaustoelen, maar ook schrijfwaren en verschillende papierproducten zoals: gerecycled printpapier, circulaire notitieboekjes en Bonton koffiebekers bijvoorbeeld.

Bureaustoelen
Refurbished bureaustoelen, zijn bureaustoelen die een tweede leven krijgen. Het gaat hierbij vaak om stoelen die zeer beperkt zijn gebruikt en nog vele jaren mee kunnen, maar ook producten met een kleine beschadiging die het normale functioneren niet beïnvloeden. Zitmeubelen welke niet meer hergebruikt kunnen worden, worden gedemonteerd en onderdelen worden hergebruikt.

Papierproducten
Iedere werknemer gemiddeld 1 pak printpapier per jaar! Door gerecycled papier te gebruiken kan je een mooie stap zetten naar een meer circulair bestaan. Wist jij dat papier tot wel 7x gerecycled en dus hergebruikt kan worden?

Meubilair
Kies voor een circulaire inrichting van het kantoor door middel van ons duurzame meubilair. Deze kantoorinrichting artikelen zijn op een

verantwoordelijke manier geproduceerd waardoor de CO2 uitstoot beperkt is gebleven. Bovendien is het meubilair van hoge kwaliteit!

Schrijfwaren
Pennen, stiften en ander schrijfwaar van gerecyclede grondstoffen! Naast dat dit schrijfwaar op duurzame wijze is geproduceerd zijn ze ook nog navulbaar!

Toners
Heb je wel eens nagedacht over het hergebruiken van cartridges of toners? Hergebruikte toners of cartridges zijn aan te schaffen inclusief 2 jaar garantie. Mocht je printer toch onverhoopt stuk gaan als gevolg van de cartridge, dan valt dit ook onder de garantie van onze toners of cartridges. Gerefurbishede cartridges tot zijn wel 50% goedkoper dan originele.

Circulair in bedrijf heeft een  basis assortiment aan circulaire producten, waarmee elk kantoor al direct circulair kan ondernemen en zichtbaar impact kan maken op je CO2 footprint. 

Meer informatie
Banner nieuwsbank