Oplossingen

Hoge energieprijzen en eisen: De oplossing is Climatics

Met gebouwplatform Climatics bespaart u ten minste 20% op uw energierekening en voldoet u op eenvoudige manier aan alle richtlijnen op het gebied van energiemonitoring en -beheer. 

Ieder (kantoor) gebouw verbruikt veel energie en moet aan veel eisen voldoen als het gaat om energiebeheer en management. Voor de beheerder een steeds groter probleem, want hoe verzamel je data en hoe rapporteer je goed? De oplossing ligt bij ACS. De sleutel tot betere en zuinigere gebouwen is Climatics. Met Climatics haalt u een systeem in huis waarmee uw gebouw gezond, comfortabel en energiezuinig is. Tevens kunt u hiermee aan alle Nederlandse en Europese standaarden voldoen als het gaat om de inzichtelijkheid van de energieprestaties van uw gebouw.

Climatics is een gebouwplatform waarop alle data uit uw gebouwinstallatie samenkomt. Aansluiten op het platform is eenvoudig: wij plaatsen gewoon een ‘Smartbase’ in uw regelkast. Deze krachtige computer communiceert tussen Climatics en uw installatie. Climatics geeft inzicht in uw installatie, maakt slimme regelingen om de installatiebeter te laten functioneren en rapporteert over de

energieprestaties van uw installatie. Allemaal overzichtelijk en begrijpelijk, want uw gebouwinstallatie is al complex genoeg.

Meer informatie
Banner nieuwsbank