Oplossingen

Muurprinten nieuwe vondst voor wanddecoratie

Muurprinten is een nieuw ontwikkeld technisch proces dat het mogelijk maakt om elke afbeelding in hoge kwaliteit rechtstreeks op een vlakke muur te printen. In stilte aangebracht, geen afval, geen boorgaten en kan worden afgenomen met schoonmaakmiddel.

Met de Wallpen kan ieder verticaal vlak oppervlak, voorzien worden van een print. Zelfs in full colour. De muurprinter is een mobiel apparaat dus kan bij op locatie worden uitgevoerd. Omdat er rechtstreeks op het oppervlak wordt geprint, zijn er geen dragers (zoals papier of vinyl) nodig. Ook de lijm om die dragers aan te brengen, is niet nodig.

Tijdens het printen komen er geen (giftige) dampen of vervelende geuren vrij. De print wordt tijdens het printen door een dubbele UV-lamp gedroogd. De ruimte is dus direct na het printen gebruiksklaar. Het is bewezen dat een omgeving waar afbeeldingen zijn aangebracht die motiveren tot een bepaalde actie, helend werkt voor de mensen in die omgeving.  We kennen allemaal de steriele witte ziekenhuisgangen. PatiĆ«nten maar ook het medisch personeel worden soms zelfs letterlijk gek van die steriele omgeving en smeken om verandering.  Met de muurprinter kan daar gemakkelijk verandering in gebracht worden. De muurprints worden in alle stilte aangebracht (de machine werkt bijna geruisloos), er is geen afval, er hoeft niet geboord te worden om iets op te hangen, de muurprints kunnen niet gestolen worden en wat zeer belangrijk is, de muurprint mag gewoon afgenomen met schoonmaakmiddel. De muurprint blijft geheel intact.

Banner nieuwsbank